APA IONIZATĂ ALCALINĂ ESTE BUNĂ PENTRU COPII?

La fel ca adulții, este perfect sigur pentru copii să folosească apă alcalină cu anumite beneficii. Cu toate acestea, în funcție de vârstă, vom avea diferite modalități prin care copiii pot bea apă alcalină pentru a se potrivi dezvoltării corpului copilului.
Deci, cum este apa alcalină potrivită pentru copii? Următorul articol va ghida părinții cum să le ofere copiilor lor apă ionizată alcalină în funcție de vârstă.
Nou-născuți de la 6 luni la 1 an
La bebeluși, organele nu sunt încă pe deplin dezvoltate. Așadar, lăsați copilul să bea apă înainte și după masă timp de aproximativ 30 de minute. Și utilizați numai la cea mai mică apă alcalină cu un pH cuprins între 8,0 și 8,5. Copiii ar trebui să bea aproximativ 30 ml de fiecare dată.

Copii de la 1 la 5 ani

Pe măsură ce copiii cresc, ei devin mai activi și expuși mediului. Ar trebui să lăsăm copiii să bea apă cu un pH de 8,5 – 9 îi vom ajuta pe copii să rămână hidratați și să elimine toxinele. Copiii la această vârstă pot bea până la 2 litri de apă ionizată alcalină pe zi. Și amintiți-vă întotdeauna să-i dați copilului să bea cu 30 de minute înainte și după masă.

Copii 5-12 ani

Atunci când copilul dumneavoastră este obez, are alte probleme de sănătate sau participă la activități sportive solicitante fizic, se recomandă apa ionizată alcalină la pH 8,5-9,0.
Dacă copiii sunt activi și activi în activități sportive, suplimentarea cu apă ionizată alcalină la pH 9,5 îi poate ajuta să recupereze apa mai repede și să reducă timpul de oboseală după efort.

Copii 12 - 18 ani

Copiii la această vârstă pot bea apă alcalină la pH 9,5-9,7, pot bea din 4 -6 căni / zi sau mai mult. Aceasta este vârsta în care copiii încep să experimenteze primele „stresuri” reale ale vieții. Nu numai că îi ajută să rețină apa și să ajute sistemul imunitar să funcționeze mai bine. De asemenea, îi ajută să suporte atât mental cât și emoțional.
Consumul de apă alcalină ajută la dezvoltarea IQ-ului
Pe lângă factorii genetici, inteligența copilului depinde de dietă. Iar alimentele care nu sunt alcaline sunt unul dintre factorii care ajută la dezvoltarea IQ pentru copii.
Studiile au arătat că alimentele alcaline, atunci când intră în organism, produc cationi, iar cantitatea de cationi crește, ceea ce promovează pH-ul în organism. Între timp, dezvoltarea creierului copilului are o relație strânsă cu pH-ul fluidelor corporale ale copilului. Prin urmare, consumul de alimente mai alcaline va ajuta la îmbunătățirea inteligenței copilului dumneavoastră. În timpul dietei copilului, trebuie să reglați și să echilibrați aceste 2 grupe de alimente

Apa ionizată alcalină ajută la dezvoltarea IQ la copii
Experții au efectuat studii asupra corpurilor a 42 de copii cu vârste cuprinse între 6-13 ani. Au descoperit că, copiii cu pH corporal <7,0, au un IQ normal. Și copiii cu un pH> 7,0 au un IQ excepțional de ridicat. Tot prin acest studiu, experții recomandă copiilor să nu mănânce prea multă carne și alimente acide, ci să mărească alimentele alcaline, cum ar fi legumele, fructele și legumele. Este important dacă o masă nu este echilibrată, lipsa alimentelor alcaline va face ca copilul să fie deficitar în elementele Ca, K, Na, Mg … din organism ducând la anorexie, oboseală, lipsă de concentrare, patologice întâlnite simptome precum balonare, indigestie, cătușe.
Deci, se poate spune că ar trebui să dăm apă ionizată alcalină copiilor. Cu toate acestea, este necesar ca copiii să bea o doză și să bea apă alcalină, potrivită vârstei lor. În acest fel, putem profita de cele mai bune beneficii ale apei pentru dezvoltarea cuprinzătoare a copiilor mici.