INTREBUINTARI SI TRATAMENTE

CUM SĂ BEI APA KANGEN®

Toată lumea începe băutul Apei Kangen® cu pH 8,5, apoi progresează la Apa Kangen® pH 9,0 și toata viața Apa Kangen® pH 9,5.

SIMPTOME DE CURĂȚARE

Ocazional, oamenii se confruntă cu simptome de „curățare” când beau Apa Kangen®. Acestea sunt de obicei cauzate de eliberarea toxinelor și a reziduurilor acide din corp. Dacă aveți simptome precum dureri de cap, erupții cutanate, diaree, greață, gust metalic, simptome de gripă, oboseală, etc. atunci când beți Apă Kangen®, atunci ar trebui să creșteți cantitatea de Apa Kangen® băută, pentru a ajuta la neutralizarea și eliminarea toxinelor din sistem. Dacă aveți aceste simptome după ce ați crescut pH-ul Apei Kangen® pe care o consumați, puteți reveni la Apa Kangen® cu pH-ul la care nu ați avut aceste simptome și să creșteți cantitatea de Apă Kangen® consumată până când aceste simptome se opresc. Fiecare își găsește propria preferință cu această Apă Kangen®.
Apa Kangen® alcalină este obținută prin apăsarea butonului mov din fața unității. Mai multe apăsări vă vor duce prin diferitele nivele de Apă Kangen® de băut alcalină. Aceste ape sunt eliberate printr-un furtun flexibil aflat în partea superioară a unității.
Pentru a obține rezultatele dorite, beți jumătate din greutatea dumneavoastră în uncii pe zi.
Exemplu: dacă cântăriți 150 lb, veți dori să beți 75 oz (un pic peste jumătate de galon – 2.2 litri) de Apă Kangen® zilnic.
Dacă sunteți implicat în muncă fizică, dacă faceți exerciții fizice intense sau dacă aveți probleme de sănătate, trebuie să beți mult mai multă Apă Kangen®. Dacă aveți probleme de sănătate serioase sau aveți un obstacol în vindecarea dumneavoastră, beți o uncie de Apă Kangen® per kilogram corp, atunci se întâmplă miracolele, conform spuselor Dr. David Carpenter.

Recomandarea doctorilor este de 30 ml Apa Kangen® per kilogram corp.
Beți Apă Kangen® cu un pH de 8,5 în prima voastră săptămână. În acest moment, dacă nu aveți simptome de curățare, puteți începe să beți Apă Kangen® cu un pH de 9,0. După două săptămâni, puteți începe să beți Apă Kangen® cu un pH de 9,5, atâta vreme cât nu aveți simptome de curățare. Dacă aveți simptome de curățare, reveniți la nivelul de pH anterior și creșteți cantitatea de apă băută pentru a elimina toxinele.
Cel mai bun moment pentru a bea Apa Kangen® s-a dovedit a fi la trezire. După 6-8 ore de odihnă, corpul dumneavoastră are nevoie de apă pentru a ajuta hidratarea. Apa de la prima oră a dimineții vă va ajuta să vă hidratați sistemul digestiv și să curățați organele înainte de micul dejun; dacă beți un pahar de Apă Kangen® când vă treziți, Apa Kangen® nu va mai fi în stomac atunci când luați micul dejun. Corpul dumneavoastră „face curățenie” și „repară” atunci când dormiți. Un pahar mare de Apă Kangen® dimineața ajută la curățarea toxinelor din corp, înainte ca acestea să fie reabsorbite.
Băutul Apei Kangen® cu 15-20 de minute înainte de masă sprijină producția de acid hidrocloric pentru o mai bună asimilare a nutrienților. Oferă și apa necesară pentru digestie și mineralele alcaline pentru a bloca produșii acizi trimiși în sânge.
Este mai bine să nu beți apă la masă, dar dacă trebuie să o faceți, beți apă cu un pH neutru (pH 7,0). Apa alcalină va neutraliza acizii necesari pentru digestie. Chiar și apa neutră va face asta într-o anume măsură; de aceea nu e recomandat să beți apă în timpul mesei. Așteptați cel puțin 30 minute până la 1 oră după fiecare masă înainte să beți apă; asta permite mâncării să treacă de stomac.

Un alt moment optim pentru a bea Apă Kangen® alcalină, este atunci când consumați băuturi alcoolice. Aceste băuturi sunt atât de acide încât necesită o cantitate foarte mare de apă alcalină pentru a balansa acidul (32 de pahare Apa Kangen® pH de 9,5 pentru a te recupera dupa fiecare pahar de bautura alcoolica). Pentru mulți ani apa alcalină a fost cunoscută ca fiind un leac al mahmurelii în Japonia. Când apa alcalină este consumată după băuturi alcoolice, alcalinitatea neutralizează acizii în exces în timp ce electronii neutralizează radicalii liberi. Băuturile alcoolice sunt acide. Apa Kangen® este de 6 ori mai hidratantă decât apa de la robinet și previne deshidratarea care se manifestează ca o mahmureală; astfel, acestea sunt reduse sau eliminate. Un mod de a include apa alcalină cu alte băuturi este să faceți cuburi de gheață din Apă Kangen®.
În afară de recomandările de mai sus, beți apă întreaga zi. Este o idee bună să aveți un pahar de Apă Kangen® pe birou sau oriunde vă petreceți timpul. Asta vă amintește să continuați să beți Apă Kangen® întreaga zi.

APA CURATĂ CU PH 7.0

Apa neutră cu un pH de 7.0 este obținută prin apăsarea butonului verde de pe unitatea Enagic®. Apă curată este eliberată prin furtunul flexibil superior. Această apă a trecut prin porțiunea de filtrare a sistemului dar NU a trecut prin procesul de electroliză. Folosiți apă curată pentru a lua medicamente prescrise. Aceste medicamente sunt făcute să se elibereze în timp; majoritatea medicamentelor NU ar trebui să fie absorbite de corpul tău, ci mai degrabă eliminate prin urină.
De aceea NU luați medicamente cu apă cu molecule micro fiindcă medicamentele vor fi duse rapid la nivelul celular al corpului, făcând medicamentele hiper-eficiente. Când luați medicamente farmaceutice, NU mai beți Apă Kangen® cu 15-20 de minute înainte să luați medicamentele. Folosiți apă curată pentru a lua pastilele și așteptați cel puțin 30 de minute după medicație înainte să începeți să beți Apă Kangen®. Folosiți apă curată atunci când pregătiți formulele de lapte praf pentru copii. În final, folosiți apă curată dacă trebuie să beți apă în timpul mesei.

APĂ DE FRUMUSEȚE pH 6.0

Apa de frumusețe Enagic® este o apă ușor acidă cu un pH de 6.0 care este preparată prin apăsarea butonului galben de pe unitate. Apa de frumusețe este eliberată prin furtunul flexibil din partea superioară. Alternativ, poate fi colectată în timp ce preparați Apă alcalină de băut Kangen®; când apăsați pe butonul albastru de Apă Kangen® și apa alcalină este eliberată prin furtunul flexibil, puteți colecta Apă de Frumusețe prin furtunul gri secundar care se află în partea inferioară a unității.
Apa de frumusețe poate fi folosită frecvent ca un spray în timpul zilei dumneavoastră, folosit frecvent pentru cele mai bune rezultate. În interior, corpul dumneavoastră este cel mai sănătos când este alcalin, pH-ul pielii dumneavoastră este ideal la o valoare de 6. Apa de frumusețe vă face pielea catifelată și hidratată, ca și când ați fi folosit o cremă sau loțiune. Cu alte cuvinte, vă hidratează pielea. Când este folosită în loc de balsam după șamponare, vă strânge scalpul și părul vă strălucește. De fapt, mulți utilizatori au raportat o creștere semnificativă a podoabei capilare.
Apa de Frumusețe este astringentă și oxidantă, ceea ce o face un beneficiu pentru sănătatea pielii și părului dumneavoastră. Rezultatele folosirii ei sunt similare cu cele oferite de loțiunile tonice scumpe de la magazine exclusiviste și saloane de frumusețe.
Dacă vă trebuie Apă de Frumusețe caldă, vă recomandăm să o încălziți încet pe aragaz până la temperatura dorită. Colectați într-un bol sau într-o sticlă cu spray și masați pe corp după baie sau duș. Pielea dumneavoastră poate fi uscată după duș, așadar folosirea Apei de Frumusețe în acest mod lasă pielea hidratată, ca și când ați fi folosit o loțiune de corp. De asemenea, aceasta închide toți porii. Pentru bărbați, este grozavă ca toner după bărbierire deoarece lasă pielea moale.
Amestecați Apa de Frumusețe cu uleiuri esențiale, pulverizați pe piele pentru a hidrata, reduce liniile și ridurile, aceasta ajutând și la omogenizarea culorii tenului și crearea unei pieli mai tânără și mai sănătoasă.

ALTE UTILIZĂRI PENTRU APA DE FRUMUSEȚE

Adăugați-o la apa de baie pentru a avea o piele frumoasă și o cadă curată!
Folosiți-o la curățarea ochelarilor, oglinzilor, obiectelor de sticlă, ascuțitorilor de cuțite – nu lasă urme sau reziduuri!
Îngrijiți blana animalelor cu apa de frumusețe – vor avea o blană moale și lucioasă.

APA DE FRUMUSEȚE POATE FI FOLOSITĂ PENTRU A TRATA:

Eczeme
Psoriazis
Acnee
Ciupercile unghiei
Ciupituri de insecte
Iritații
Arsuri solare
Iritațiile provocate de scutece
Piele uscată
Arsuri
Tăieturi minore

APĂ PUTERNIC ACIDĂ pH 2.5

Apa puternic acidă cu pH 2.5 este făcută prin apăsarea butonului portocaliu de pe partea inferioară a unității Enagic®.
Notă: trebuie să adăugați Soluția de Intensificare a Electroliților (apă salină) în rezervorul de intensificare a electroliților (pe partea dreaptă a unității, în spatele panoului) pentru a produce Apă Puternic Acidă și Apă Puternic Alcalină.
Colectați apa acidă cu ajutorul furtunului obișnuit (furtunul gri care este amplasat în partea inferioară a unității). Testați pentru a vă asigura că unitatea dumneavoastră produce apă acidă cu pH 2,5 folosind picăturile de pH oferite – apa acidă se face portocalie la adăugarea picăturilor de pH. Apa cu pH 2.5 are un miros distinctiv de clor. Nu vă alarmați, nu există clor în apă. Această apă poartă și numele de apă hipoclorică și are proprietăți foarte speciale care sunt descrise în următoarele pagini.

Soluția de electroliză Enagic® este folosită pentru a produce apă cu pH 11,5 și 2,5 care NU sunt potrivite pentru băut. Nici un alt ionizator nu produce apă cu pH 11,5 și 2,5 așa cum produce dispozitivul medical Enagic®, indiferent de ce susțin producătorii. Aceste ape sunt soluții foarte puternice de curățare, dezinfectare și terapeutice.
Soluția de electroliză Enagic® este aceeași cu picăturile saline oftalmologice care, de asemenea, nu pot fi ingerate.
Ingrediente:
– Apă procesată
– Clorură de sodiu
– Hipoclorit de sodiu

Clorura de sodiu, cunoscută și ca sarea de masă, este un compus ionic cu formula NaCl. Clorura de sodiu este sare, responsabilă pentru salinitatea oceanelor noastre și lichidul extracelular din multe organisme multicelulare. Ca ingredient major, sarea de masă, este frecvent folosita pentru condimentarea mâncărurilor și drept conservant.

Hipoclorit de Sodiu
Este un stabilizator care previne bacteriile în apa sărată. Îl găsiți și în soluțiile oftalmologice.
Există mai mult Hipoclorit de Sodiu în apa de la robinet decât in cea îmbuteliată sau decât în soluția de electroliză Enagic®.
Apa Puternic Acidă cu pH 2,5 are proprietăți anti-microbiene foarte potente. Are un potențial de oxidare/reducție mai mare de +1.100 mV. În timp ce porțiunea alcalină a apei câștigă electroni, porțiunea acidă pierde electroni. În acest fel se creează o soluție cu o măsură foarte pozitivă de ORP, devenind o apă cu radicali liberi mult mai bună decât apa convențională de la robinet.
Amintiți-vă de funcțiile radicalilor liberi din corpul dumneavoastră, acela de a elimina electronii din alte molecule: sunt capabili de a distruge rapid bacteriile, ciupercile și patogenii virali. Apa puternic acidă este un anti-bacterian, anti-microbian și antifugal excelent pentru folosire pe piele, mâncare, animale, suprafețe etc. În Japonia este folosit ca dezinfectant în spitale și restaurante de mulți ani.
Apa Puternic Acidă a fost aprobată pentru folosirea ca dezinfectant pentru produse alimentare în SUA în Iunie 2002, conform legii pentru igiena mâncărurilor, sub numele de apă hipoclorică acidă.
Apa Puternic Acidă cu pH 2,5 este folosită în Japonia pentru a elimina bacteriile din țesutul cangrenos. Apa Puternic Alcalină cu pH 11,5 este apoi folosită pentru a reduce inflamația cauzată de radicalii liberi.
Înmuierea sau împachetarea ciupercilor la picior, a impetigoului sau în cazul altor boli similare în apă acidă cu pH 2,5 va grăbi soluționarea infecțiilor microbiene externe.
Apa Puternic Acidă cu pH 2,5 este minunată pentru tăieturi minore pentru a preveni infecția, oprirea sângerărilor și controlarea durerii. S-a observat că tăieturile se opresc din sângerare instantaneu atunci când sunt înmuiate sau udate cu apă puternic acidă cu pH 2,5.
Apa puternic acidă are și rolul de apă de gură pentru a omorî bacteriile din gură și din gât care cauzează infecții dentare, inflamațiile gâtului, respirația urât mirositoare și carii.
Periați dinții și faceți o gargară timp de un minut pentru a omorî bacteriile care cauzează gingivita. Apa cu pH 2,5 poate fi folosită pentru a dezinfecta periuțele de dinți. Oferă și o albire sigură a dinților.
Folosiți apa cu pH 2,5 pentru a scăpa de mâncărimea cauzată de mușcături de insecte.
Apa acidă cu pH 2,5 este folosită în spitale și restaurante pentru a reduce infecțiile, pentru a dezinfecta echipamente medicale, pentru curățare și ca săpun de mâini. O puteți ține într-o sticlă cu pulverizator și să o folosiți ca dezinfectant de mâini întreaga zi, pentru a preveni infecțiile și contaminările. Poate fi folosită pe clanțe și întrerupătoare – toate zonele cu trafic intens unde se răspândesc infecțiile.
Pe lângă faptul că e un produs antibacterian excelent (unul din cele mai bune fiindcă nu conține substanțe toxice sau antibiotice), apa cu pH 2,5 acidă este grozavă în bucătărie și baie. Funcționează bine în dezinfectarea dulapurilor și a tocătoarelor. Este și un ajutor minunat la curățenie. Curăță petele de cafea și ceai de pe căni. Aciditatea naturală a apei ajută la înlăturarea depunerilor de calcar de pe sticlă și suprafețe ceramice. Previne mucegaiul și în unele cazuri îl poate chiar elimina.
Apa acidă cu pH 2,5 ucide melcii, țânțarii, muștele, furnicile, puricii și păianjenii. Multe din acestea sunt exoschelete și Apa Kangen® le îneacă rapid datorită proprietăților sale micro-moleculare. Apa acidă cu pH 2,5 va oxida dăunătorii, cauzându-le moartea. Oamenii au relatat că au văzut cum apa cu pH 2,5 a omorât o infestație cu păianjeni de pe o plantă. Pulverizați apa cu pH 2,5 pe animalele dumneavoastră pentru a reduce/elimina infestația de purici.

ALTE ÎNTREBUINȚĂRI PENTRU APA PUTERNIC ACIDĂ

Înlătură petele de pe haine fără să înlăture culoarea si albește în siguranță hainele albe. Curățați și dezinfectați jucăriile pentru copii, scăunelele de masă și măsuța de înfășat.

Folosiți apa acidă cu pH 2,5 pentru a elimina bacteriile microbiene de pe fructe și cărnuri – elimină posibilitatea de e-coli sau alte boli cauzate de bacterii din mâncare.
Elimină mirosurile precum urina de pisică.
Udați plantele care iubesc apa acidă de trei ori în timpul anotimpului de creștere pentru a produce o creștere viguroasă.
Această apă a fost testată la universități în Statele Unite și Japonia și s-a observat că elimină:
– E-coli
– Salmonella
– Tuberculoza
– Stafilococi
– MRSA (stafilococ rezistent la antibiotic)
– Multe alte bacterii, ciuperci și viruși

APA KANGEN® PUTERNIC ALCALINĂ

Apa Kangen® puternic alcalină 9 pH 11,5 este produsă simultan cu Apa Puternic Acidă (pH 2,5). Colectați apa cu pH 11,5 din furtunul flexibil din partea superioară a unității. Această apă este puternic alcalină și micro-moleculară; un agent de curățenie potent care poate fi folosit în locul detergenților, fiind un degresant puternic. După ce curățați suprafețele cu apă cu pH 11,5, pulverizați suprafața cu apă acidă cu pH 2,5 ca anti-microbiană.
Apa Kangen® Puternic Alcalină cu pH 11,5 are un potențial de oxidare/reducere (ORP) de – 700 mV – 850mV. Asta oprește radicalii liberi și reduce inflamația rapid. Dacă aveți artrită sau o altă boală inflamatorie, înmuierea sau împachetarea în Apă Kangen® Puternic Alcalină poate fi de mare folos. Dr. Carpenter a văzut asta adeseori în cabinetul său.
Folosiți apa cu pH 11,5 pentru a elimina toxinele din înțepăturile de albine, mușcăturile de insecte. La scară mai mică dar la fel de semnificativă, Apa Kangen® Puternic Alcalină poate reduce inflamația și roșeața acneei, a eczemelor și psoriazisului. Când aveți acnee severă, Dr. Carpenter recomandă o pulverizare rapidă cu Apă Puternic Acidă cu pH 2,5 pentru a neutraliza bacteriile. Când fața e uscată, aplicați un prosop înmuiat în Apă Kangen® Puternic Alcalină cu pH 11,5. Țineți prosopul timp de 5-15 minute; finalizați cu Apă de Frumusețe.
Înfășurați zonele cu arsuri solare într-un prosop înmuiat în Apă Kangen® Puternic Alcalină și mențineți timp de 15-20 minute. Finalizați cu Apă de Frumusețe și lăsați să se usuce. Asta funcționează la orice tip de arsură care nu necesită spitalizare.
Folosiți Apa Kangen® cu pH 11,5 (sau apele cu pH 8,5 – 9,5) pentru a amesteca vopselele de haine, ouă, artă – culorile sunt mai vibrante și se fixează mai bine.

ALTE ÎNTREBUINȚĂRI PENTRU APA KANGEN® PUTERNIC ALCALINĂ

– Curățați și revitalizați fructele și legumele înmuindu-le timp de 20 de minute
– Înmuiați fasolea și mazărea uscată pentru o oră pentru a grăbi gătirea lor
– Înmuiați nuci, semințe sau cereale pentru o oră pentru a grăbi sădirea
– Adăugați o lingură la sosurile de salate pentru a emulsifia uleiul
– Înmuiați peștele sau puiul timp de 10-15 minute
– Intensifică aromele când este folosită pentru a găti legumele la aburi
– Curăță suprafețe unsuroase
– Curăță petele de grăsime de pe haine
– Elimină grăsimile și proteinele de pe tocătoare, cuțite și suprafețe
– Înlătură petele încăpățânate de prin bolul de toaletă
– O puteți amesteca cu uleiuri esențiale pentru a împrospăta țesăturile
– Adăugați 1 litru la fiecare mașină de rufe pentru a înlocui detergentul de rufe
– O puteți folosi pentru emulsia uleiurilor pentru a fabrica săpunuri sau loțiuni
– Accelerează germinarea semințelor
– Înmuiați-vă picioarele pentru 20 de minute o dată sau de mai multe ori pe săptămână pentru a ajuta la procesul de detoxifiere al corpului.

NOTĂ: Apa Kangen® Puternic Alcalină se păstrează într-o sticlă închisă la culoare în frigider.

ÎNTREBUINȚĂRI SPECIFICE ȘI TERAPIILE DIFERITELOR APE

ACNEE
Țineți minte că toate problemele dermatologice sunt dovada toxinelor pe care corpurile noastre nu le pot elimina pe ruta normală (ficat și rinichi). Băutul Apei Kangen® poate rezolva problema de la interior. În același timp, sunt și metode de folosire a apei cu pH 11,5 extern pe acnee, în funcție de tip și severitate.
Vă rugăm să vă amintiți că nici o metodă nu vă dăunează, deci dacă o metodă nu oferă rezultate, încercați o metodă alternativă.
Pulverizați zona cu Apă Puternic Acidă cu pH 2,5 pentru a neutraliza bacteriile. Când fața e uscată, aplicați un prosop înmuiat în Apă Kangen® Puternic Alcalină cu pH 11,5. Țineți prosopul timp de 5-15 minute; finalizați cu Apă de Frumusețe.
PSORIAZIS ȘI ECZEME
Aplicați aceeași procedură ca cea descrisă pentru acnee. Majoritatea oamenilor obțin rezultate excelente folosind doar Apa de Frumusețe de 3 – 6 ori pe zi.

TĂIETURI ȘI JULITURI
Oricând pielea este ruptă, folosiți Apa Puternic Acidă cu pH 2,5 cel puțin o dată pe zi. Asta ajută sistemul imunitar să facă față la microorganisme precum bacterii, viruși, etc. Acești viruși pot intra în corp printr-o tăietură în piele. Înmuiați rana în Apă de Frumusețe (poate fi mai ușor să înmuiați un prosop și să aplicați pe zonă) pentru cel puțin 3 minute și să permiteți să se usuce. Astfel închideți porii și ușurați durerea.

ARSURI SOLARE
Dacă arsura nu necesită tratament medical, pulverizați Apă Kangen® Puternic Alcalină cu pH 11,5 sau înmuiați un prosop în această apă și aplicați pe zona arsă. Îndată ce s-a uscat, aplicați Apă de Frumusețe și permiteți să se usuce. Băutul Apei Kangen® este de asemenea foarte important.

ALUNIȚE, NEGI, etc.
Pentru anormalități ale pielii folosiți Apă Puternic Acidă cu pH 2,5. Înmuiați un pansament în apă și aplicați pe zona țintă cu ajutorul unui bandaj. Schimbați pansamentul cel puțin o dată pe zi. S-a dovedit că poate dura între 30-60 de zile pentru a vedea rezultate.

GÂT INFLAMAT
Faceți gargară cu apă acidă cu pH 2,5 de 3-4 ori pe zi. Pentru copiii care nu pot face gargară, pulverizați apa în zona gâtului (10 dozări) de 3-4 ori pe zi. Apa cu pH 2,5 nu le va face rău dacă o înghit. Tipic, copiii afirma că disconfortul dispare în câteva minute. După gargară, clătiți gura cu apă de băut alcalină pentru ca gura să nu rămână acidă.
IGIENĂ ORALĂ
Folosiți Apă Puternic Acidă cu pH 2,5 pe post de apă de gură. Apele cu ORP ridicat distrug bacteriile și alte organisme în mai puțin de un minut. Stricarea dinților și respirația urât mirositoare sunt cauzate de bacteriile producătoare de acid care digeră mâncarea din gură. Unii oameni își periază dinții cu apa cu pH 2,5 și susțin că au dinți mai albi. În Japonia, numeroase studii arată că apa cu pH 2,5 elimină bolile dentare și multe alte infecții ale gurii.

PLANTE
Udați plantele cu Apă Kangen®. Plantele cresc mai repede și mai mari, mai sănătoase și mai vibrante. Fructele plantelor udate cu Apă Kangen® este mai dulce și conține mai mulți nutrienții. În Japonia, această apă este folosită pentru a îmbunătăți agricultura.
Tipul de apă folosit depinde de plantă și de sol. Căutați plantele de care sunteți interesați pentru a determina dacă preferă apa acidă sau alcalină.
Folosiți Apa de Frumusețe sau Apa de Băut la florile tăiate și vor rezista două săptămâni sau mai mult.

PREPARAREA MÂNCĂRURILOR ȘI GĂTITUL CU APA KANGEN®

ÎNTREBUINȚĂRI SPECIFICE ȘI TERAPIILE DIFERITELOR TIPURI DE APE
ACNEE
Țineți minte că toate problemele dermatologice sunt dovada toxinelor pe care corpurile noastre nu le pot elimina pe ruta normală (ficat și rinichi)? Băutul Apei Kangen® poate rezolva problema de la interior. În același timp, sunt și metode de folosire a apei cu pH 11,5 extern pe acnee, în funcție de tip și severitate.
Vă rugăm să rețineți că nici o metodă nu vă dăunează, astfel dacă o metodă nu oferă rezultate, încercați o metodă alternativă.
Pulverizați zona cu Apă Puternic Acidă cu pH 2,5 pentru a neutraliza bacteriile. Când fața e uscată, aplicați un prosop înmuiat în Apă Kangen® Puternic Alcalină cu pH 11,5. Țineți prosopul timp de 5-15 minute; finalizați cu Apă de Frumusețe.

PSORIAZIS ȘI ECZEME
Aplicați aceeași procedură ca cea descrisă pentru acnee. Majoritatea oamenilor obțin rezultate excelente folosind doar Apa de Frumusețe de 3 – 6 ori pe zi.

TĂIETURI ȘI JULITURI
Oricând pielea este ruptă, folosiți Apa Puternic Acidă cu pH 2,5 cel puțin o dată pe zi. Asta ajută sistemul imunitar să facă față la microorganisme precum bacterii, viruși, etc. Acești viruși pot intra în corp printr-o tăietură în piele. Înmuiați rana în Apă de Frumusețe (poate fi mai ușor să înmuiați un prosop și să aplicați pe zonă) pentru cel puțin 3 minute și permiteți să se usuce. Astfel închideți porii și ameliorați durerea.

ARSURI SOLARE
Dacă arsura nu necesită tratament medical, pulverizați Apă Kangen® Puternic Alcalină cu pH 11,5 sau înmuiați un prosop în această apă și aplicați pe zona arsă. Îndată ce s-a uscat, aplicați Apă de Frumusețe și permiteți să se usuce. Băutul Apei Kangen® este de asemenea foarte important.

ALUNIȚE, NEGI, etc.
Pentru anormalități ale pielii folosiți Apă Puternic Acidă cu pH 2,5. Înmuiați un pansament în apă și aplicați pe zona țintă cu ajutorul unui bandaj. Schimbați pansamentul cel puțin o dată pe zi. S-a dovedit că poate dura între 30-60 de zile pentru a vedea rezultate.

GÂT INFLAMAT
Faceți gargară cu apă acidă cu pH 2,5 de 3-4 ori pe zi. Pentru copiii care nu pot face gargară, pulverizați apa în zona gâtului (10 dozări) de 3-4 ori pe zi. Apa cu pH 2,5 nu le va face rău dacă o înghit. Tipic, copiii afirma că disconfortul dispare în câteva minute. După gargară, clătiți gura cu apă de băut alcalină pentru ca gura să nu rămână acidă.

IGIENĂ ORALĂ
Folosiți Apă Puternic Acidă cu pH 2,5 pe post de apă de gură. Apele cu ORP ridicat distrug bacteriile și alte organisme în mai puțin de un minut. Stricarea dinților și respirația urât mirositoare sunt cauzate de bacteriile producătoare de acid care digeră mâncarea din gură. Unii oameni își periază dinții cu apa cu pH 2,5 și susțin că au dinți mai albi. În Japonia, numeroase studii arată că apa cu pH 2,5 elimină bolile dentare și multe alte infecții ale gurii.

ÎNGRIJIREA PLANTELOR
Udați plantele cu Apă Kangen®. Plantele cresc mai repede și mai mari, mai sănătoase și mai vibrante. Fructele plantelor udate cu Apă Kangen® sunt mai dulci și conțin mai mulți nutrienți. În Japonia, această apă este folosită pentru a îmbunătăți agricultura.
Tipul de apă folosit depinde de plantă și de sol. Căutați plantele de care sunteți interesați pentru a determina dacă preferă apa acidă sau alcalină.
Folosiți Apa de Frumusețe sau Apa de Băut pentru florile tăiate și vor rezista două săptămâni sau mai mult.

PREPARAREA MÂNCĂRURILOR ȘI GĂTITUL CU APA KANGEN®
Anii de lucru cu apa ionizată i-a învățat pe japonezi multe moduri în care pot folosi apele acide și cele alcaline. Sunt numeroase beneficii în bucătărie, începând cu prepararea mâncării.
Înmuiatul cărnii și a legumelor în Apă Kangen® Puternic Alcalină (pH 11,5) înlătură gustul amar al legumelor și cel intens de carne și pește. Folosiți Apă Kangen® cu pH 9,5 dacă nu aveți la dispoziție apa cu pH 11,5.
Restaurantele care folosesc Apă Kangen® în prepararea alimentelor laudă miresmele minunate ale preparatelor lor, iar unii clienți cred că au surse sau bucătari noi, când de fapt nu au făcut nimic mai mult decât să folosească Apa Kangen®.
Înmuiați sau pulverizați fructele și legumele în Apă Puternic Acidă (pH 2,5) pentru 2 – 3 minute; amestecați apa în produsele cu textură dură precum broccoli, salate, etc. Asta omoară microbii care sunt pe fructe (e-coli). Apoi înmuiați produsul în Apă Kangen® Puternic Alcalina (pH 11,5) pentru cel puțin 5 minute pentru a curăța produsele, înlătura erbicidele și pesticidele și pentru a intensifica aromele. Înmuierea fructelor și legumelor pentru 5-10 minute în Apă Kangen® Puternic Alcalină lasă apa tulbure, în funcție de cantitatea și tipul de chimicale din mâncare. Produsele tratate astfel vor ține mai mult și vor rămâne proaspete mai mult timp.
Apa Puternic Acidă cu pH 2,5 omoară microbii din mâncare și suprafețele de preparare în câteva secunde. Folosiți-o ca pulverizator pentru legume și fructe înainte să le înmuiați în apă cu pH 11,5. Unele fructe și legume își păstrează culorile vibrante. Spălatul în apă acidă (fie Apă de Frumusețe cu pH 6.0 fie Apă Puternic Acidă cu pH 2,5) le va ajuta să-și rețină culorile naturale atunci când sunt gătite și vor arăta mult mai apetisant.
Unele fructe și legume precum cireșele, prunele, strugurii, căpșunile, varza, vinetele, boabele de soia și sparanghelul conțin antocieni și se gătesc cel mai bine în Apă de Frumusețe.
Când vine vorba de gătit, apa alcalină (cu pH 8,5 până la 9,5) reduce timpul de gătire cu 25% până la 30%, ceea ce este bine pentru mediul înconjurător și vă economisește bani.
Legumele fierte rețin mai mult din aroma lor naturală și culoare. Supele realizate cu Apa Kangen® sunt mai aromate, iar proprietățile micro ale Apei Kangen® le permite să tragă mai multe substanțe nutritive din oase și le face mai hrănitoare.
Apele cu pH 8,5-9,5 sau chiar 11,5 pot fi folosite pentru a înmuia fasole, nuci sau semințe care vor germina astfel într-un timp uimitor de scurt.
Pastele și orezul pot fi preparate în apă de frumusețe și se gătesc mai repede, au un gust mai bun și sunt mai pufoase .
Ouălele fierte în Apa de Frumusețe nu se vor scurge în cazul în care crapă și se vor curăța mai ușor .
Pulverizați legumele cu Apă de Frumusețe pentru a-și menține culoarea mai mult timp.
Folosiți Apa de Frumusețe pentru a înlătura petele de pe cești – înmuiați 24 de ore.
Utilizați apă cu pH 11,5 pentru emulsionarea uleiurilor atunci când faceți sosuri pentru salate și maioneză sau săpunuri și loțiuni .
Se amestecă apă cu pH 11,5 cu uleiuri esențiale pentru a pulveriza pe piele, țesături sau oriunde este necesară.
Când Apa Kangen® alcalină este folosită pentru prepararea ceaiurilor și a cafelei, acestea își rețin gustul fără a fi amare. Cafeaua preparată cu apă de la robinet are un pH tipic de 4, însă când este preparată cu Apă Kangen®, pH-ul cafelei va fi mai aproape de 6. Ceaiurile cu proprietăți de vindecare vor fi amplificate cu ajutorul Apei Kangen®.

SPĂLAREA RUFELOR
Puneți 1-2 litri de apă puternic alcalină (pH 11,5) în mașina de spălat fără săpun și spălați așa cum procedați cu săpunul saudetergentul folosit în mod obișnuit. Hainele vor fi mai curate și mai strălucitoare decât atunci când folosiți detergent, iar pentru cei sensibili la chimicale, nu există efecte secundare. Asta este soluția supremă!
Folosiți Apă de Frumusețe în ciclul de clătire – rufele vor fi mai moi.
– Înmuiați petele de grăsime în apă cu pH 11,5
– Înmuiați prosoapele de bucătărie în apă acidă cu pH 2,5 pentru a le dezinfecta.
– Folosiți apă cu pH 11,5 pentru a elimina pete de cafea, de sânge și altele. Apa cu pH 2,5 va înlătura multe pete precum petele de căpșuni de pe o rochie deschisă la culoare neafectând culoarea rochiei!

CURĂȚENIE
Pentru suprafețe de lemn sau ceramică, sticlă și ochelari folosiți Apa de Frumusețe.
Pentru pete pe covor folosiți apă cu pH 11,5 care s-a dovedit că înlătură sângele, vinul roșu, sosul de enchilada, etc. Folosiți-o fără săpun – înlătură pete pe care nu le înlătură profesioniștii.
Elimină toxicitatea produselor de curățenie. Aciditatea naturală din Apa Puternic Acidă și Apa de Frumusețe va înlătura calcarul și va reda luciul bucătăriei și a băii.