LEVELUK R

LEVELUK R

Miniatural, compact, practic, mereu la indemâna, acasa sau in calatorii, ionizatorul Leveluk-R este cel mai ergonomic si usor de intretinut aparat din gama Leveluk. Japonezii au demonstrat ca tehnologia de varf nu depinde de dimensiuni. Sub exteriorul delicat al acestui ionizator se afla toate standardele ionizatoarelor Leveluk.

Este modern, usor de montat si utilizat, practic si elegant in bucatarie, fiind cel mai mic ionizator din gama Leveluk. Ocupa mai putin din spatiul dumneavoastra si nu impiedica accesul la dulapuri sau chiuveta. Usor de integrat la birou, la firme sau cabinete medicale.
Este pregatit sa te insoteasca oriunde vei calatori, insusirea lui specifica fiind adaptabilitatea la orice stil de viata si de familie. Te-ai putea muta intr-o zi sau vei putea impacheta multe bagaje pentru un week-end prelungit la tara. Orice ai decide sa faci, ionizatorul Leveluk-R este alaturi de tine. Cu un design conic si tehnologie de ultima generatie, ionizatorul Leveluk-R imbina nevoia consumului cu placerea de a bea apa.

Leveluk-R este este cel mai ieftin ionizator de Apa Kangen®, destinat familiilor cu buget mai redus care doresc sa se bucure de beneficiile Apei Kangen®. Puteti incepe prin a achizitiona un ionizator Leveluk-R, urmand sa faceti trecerea la un ionizator mai avansat ca Leveluk SD-501 mai tarziu. Usor de transportat, are acelasi sistem de filtrare, specificatii tehnice si garantie ca si Leveluk JR II cu diferenta ca Leveluk-R nu produce apele tehnice: apa super-alcalina (ph 11,5) si apa super-acida (ph 2,5).