LEVELUK K8

De curand, Compania japoneza Enagic® a scos pe piata noul aparat de alcalinizare si ionizare a apei, Leveluk Kangen 8, pe scurt K8, un aparat unic, inovator, perfect pentru indeplinirea standardelor ridicate in obtinerea miraculoasei Ape alcaline Kangen®.

Se deosebeste fata de celelalte aparate prin cele 8 (opt) placi de electroliza, 8 (opt) limbi de circulatie internationala, 8 (opt) tipuri de stechere, pomparea automata a apei, ceas pe ecranul LCD, filtru inteligent cu resetare automata la schimbare, instructiuni de curatare enumerate pe ecran si ecranul LCD tactil de dimensiuni marite.

Sistemul de electroliza este prevazut cu 8 (opt) placi de electrozi, ce asigura o mai mare putere si totodata o constructie compacta.
Ionizatorul Leveluk K8 are capacitatea de a produce o cantitate considerabila de apa prin acest proces de electroliza a caror valoare ORP ajunge intre -1300mV si -800mV (in functie de calitatea apei sursa) ce are binecunoscutele efecte asupra organismului uman. Apa Kangen®, contine multi ioni de hidroxil (OH-) (ca si ionii de calciu) produsi prin electroliza si ioni de hidrogen (H+). Aceasta depinde de tipul de Apa Kangen® selectat pentru a fi produs si al apei originale utilizate.
De fiecare data cand vei utiliza aparatul sau cand veti primi vreo notificare din partea aparatului, veti fi atentionat de catre ghidul vocal si prin intermediul ecranului LCD tactil. Spre exemplu, va arata tipul de apa produs si alte informatii necesare. Introducerea acestui ecran tactil a imbunatatit foarte mult calitatea si celeritatea (iuteala, rapiditate, repeziciune, viteza) operatiunilor de utilizare, transformand orice operatiune intr-una extrem de simpla.