Apa Kangen®

Ce este Apa Kangen®?

„Apa Kangen® este o apă bogat alcalină (PH 8 – 9), considerată cea mai buna apă potabilă datorită puterii sale de hidratare, detoxifiere și a proprietăților antioxidante”- Dr. SHINYA (gastroenterolog de renume mondial – inventatorul chirurgiei colonoscopice).

În japoneză, cuvântul Kangen înseamnă „revenirea la origini”. Dacă a existat vreodată o apă care se apropie de acea promisiune, aceea este Apa Kangen®. Poate fi cel mai apropiat lucru de proverbiala „fântână a tinereții”.
Apa Kangen® este creată de un dispozitiv fabricat de Corporația Enagic®. Acest dispozitiv transformă apa de la robinet obișnuită și printr-un proces de electroliză care restructurează și transformă apa. Acest proces îi permite apei să penetreze celulele umane și animale, la fel ca apa energizată găsită în natură. Unitatea Enagic SD501 ionizează apa și o face bogată în electroni sau „energie” și împarte apa în stări acide și alcaline.
Apa electrolită, energizată și ionizată nu își menține proprietățile speciale pentru totdeauna. Această apă este cea mai eficientă când e băută direct din unitate, dar rămâne eficientă maxim 48 de ore. Apele cu pH 2,5 și 11,5 rezistă mai mult, până la 2 săptămâni. Vă rugăm să verificați apa cu pH 2,5 prin mirosire; dacă miroase a clor, este încă eficientă. Puteți verifica apa cu pH 11,5 folosind-o pentru emulsifierea uleiului de susan; dacă emulsifiază uleiul, este încă eficientă.
Timpul, căldura, lumina, mișcarea și oxigenul degradează proprietățile acestor ape. Pentru durată de viață maximă, depozitați apa într-un container complet sigilat și minimalizați mișcarea.

Enagic® este de părere că natura personală a vânzărilor directe, care se folosește de distribuitorii independenți și ambițioși, este cea mai bună cale pentru a aduce Apa Kangen® în casele oamenilor.

Credem că această metodă de vânzare și marketing este cel mai eficient mod de a practica afaceri în lumea de azi. În trecut, vânzătorii culegeau cea mai mare parte a profiturilor din afaceri, însă Enagic® este de părere că redirecționarea acestor profituri înapoi la forța de distribuție este adevăratul înțeles al afacerii Kangen.

Unitatea SD501 Enagic® produce apă cu șapte nivele diferite de pH:

1. Apă Kangen® de băut cu pH 9.5
2. Apă Kangen® de băut cu pH 9.0
3. Apă Kangen® de băut cu pH 8.5
4. Apă curată cu pH 7.0 (această apă a fost filtrată dar nu a trecut prin procesul de electroliză)
5. Apa de frumusețe cu pH de la 4.5 până la 6.0 (nu este pentru băut)
6. Apă puternic alcalină cu pH 11.5 (nu este pentru băut)
7. Apă puternic acidă cu pH 2.5 (nu este pentru băut)

APA KANGEN® DE BĂUT CU PH 8.5

Apa alcalină cu un pH de 8.5 (prin apasarea butonului albastru – corespondent) este recomandată pentru început (două săptămani, 30ml/kg corp), până când organismul se obișnuiește cu lichidele alcaline, mai ales în contextul consumului de lichide (carbogazoase sau lichide îmbuteliate oxidante, etc) și mâncăruri acide (produse de patiserie, carne, etc). Această apă este benefică și pentru copiii de peste 5 ani.

APA KANGEN® DE BĂUT CU PH 9.0

Apa alcalină cu un pH de 9.0 (prin apasarea butonului albastru – corespondent) este recomandată pentru urmatoarea etapă de acomodare a organismului, pentru aproximativ două săptămâni, astfel corpul începe să accepte și să primească beneficile acesteia de hidratare și detoxifiere. Prin încercarea de a trece mai repede la această etapă, pot aparea efecte secundare specifice detoxifierii bruște a organsimului. Această apă este benefică și pentru copiii de peste 5 ani.

APA KANGEN® DE BĂUT CU PH 9.5

Apa alcalină cu un pH de 9.5 (prin apasarea butonului albastru – corespondent) este recomandată a fi consumată pe termen lung, aceasta fiind foarte apropiată de Apa Kangen® naturală (apă pe care o putem găsi și astăzi în Europa, la Lourdes în Franta sau la Nordenau în Germania), calitățile curative și de hidratare fiind cunoscute de mii de ani în aceste locuri. Această apă este benefică și pentru copiii de peste 5 ani.

APA FILTRATĂ CU PH 7.0 (NEUTRU)

Apa neutră cu un pH de 7.0 este obținută prin apăsarea butonului verde de pe unitatea Enagic®. Apa curată este eliberată prin furtunul flexibil superior. Această apă a trecut prin porțiunea de filtrare a sistemului dar NU a trecut prin procesul de electroliză.

APĂ DE FRUMUSEȚE pH 6.0

Apa de frumusețe Enagic® este o apă ușor acidă cu un pH de 6.0 care este preparată prin apăsarea butonului galben de pe unitate. Apa de frumusețe este eliberată prin furtunul flexibil din partea superioară. Alternativ, poate fi colectată în timp ce preparați apă alcalină de băut Kangen®; când apăsați pe butonul albastru de Apă Kangen® și apa alcalină este eliberată prin furtunul flexibil, puteți colecta Apă de Frumusețe prin furtunul gri secundar care se află în partea inferioară a unității.

APĂ PUTERNIC ACIDĂ pH 2.5

Apa puternic acidă cu pH 2.5 este obținută prin apăsarea butonului portocaliu de pe partea inferioară a unității Enagic®.
Notă: Trebuie să adăugați Soluția de Intensificare a Electroliților / Accelerator de Electroliză (apă salină) în rezervorul de intensificare a electroliților (pe partea dreaptă a unității, în spatele panoului) pentru a produce Apă Puternic Acidă și Apă Puternic Alcalină.

APA KANGEN® PUTERNIC ALCALINĂ

Apa Kangen® Puternic Alcalină 9 pH 11,5 este produsă simultan cu Apa Puternic Acidă (pH 2,5). Colectați apa cu pH 11,5 din furtunul flexibil din partea superioară a unității. Această apă e puternic alcalină și micro-moleculară; un agent de curățenie potent care poate fi folosit în locul detergenților, un degresant puternic. După ce curățați suprafețele cu apă cu pH 11,5 pulverizați suprafața cu apă acidă cu pH 2,5 ca anti-microbiană.
Apa Kangen® Puternic Alcalină cu pH 11,5 are un potențial de oxidare/reducere (ORP) de – 700 mV – 850mV. Asta oprește radicalii liberi și reduce inflamația rapid.

Dedicați acestui principiu, menținem o comunicare atentă și precisă cu clienții noștri și oferim produse care contribuie la sănătatea lor.