Despre Noi

Despre noi

De peste 45 de ani, Enagic International® este producătorul de bază al aparatelor de filtrare și ionizare a apei. Aparatele Kangen® sunt folosite in sute de mii de case din toată lumea pentru a transforma apa de la robinet în apă alcalină pură.

Enagic® este de părere că natura personal a vânzărilor directe, care se folosește de distribuitorii independenți și ambițioși, este cea mai bună cale pentru a aduce Apa Kangen® în casele oamenilor.

Credem că această metodă de vânzare și marketing este cel mai eficient mod de a practica afaceri în lumea de azi. În trecut, vânzătorii culegeau cea mai mare parte a profiturilor din afaceri, însă Enagic® este de părere că redirecționarea acestor profituri înapoi la forța de distribuție este adevăratul înțeles al afacerii Kangen.

Filozofia noastră este bazată pe trei principii de bază:

1. Realizarea adevăratei sănătăți fizice
2. Realizarea adevăratei sănătăți financiare
3. Realizarea adevăratei sănătăți mentale sau metafizice
Scopul nostru este împărtășirea acestui adevăr în întreaga lume.

Când te hotărăști să cumperi un produs de o asemenea magnitudine, este responsabilitatea ta să afli tot ce poți despre producător, filozofia lor și calitatea produsului. De aceea te invităm să arunci o privire mai amănunțită.

Viziunea noastră

„Enagic® a sărbătorit 41 de ani ca producător specializat de sisteme de generare a apei ionizate. Astăzi, promisiunea lui Enagic® de a realiza o revoluție în Sănătate Adevărată – în forma sănătății fizice, sănătății economice și a sănătății mintale – este sprijinită de mii de oameni în întreaga lume.”

Corpul uman este format din 70% apă. Nu este o exagerare să spui că „baza vitalității și a vieții lungi este apa.” Enagic® oferă apă sigură care poate fi folosită cu încredere și în beneficiul sănătății, frumuseții și a mâncărurilor mai sănătoase.

Pe măsură ce evoluția tehnologiei de informație continuă, intrăm în era „marketingului prin tehnologie umană”. Vitalitatea pieței depinde acum de uniunea dintre tehnologie și relația personală dintre oameni. Enagic® face echipă cu o rețea internațională de birouri și numeroși distribuitori din întreaga lume pentru a răspândi mesajul „apă și sănătate” în timp ce construiesc o companie globală cu operațiuni mondiale.

Ce este apa Kangen®?

Apa Kangen® este o apă delicioasă creată prin tehnologia inovativă Enagic®. Aceste dispozitive nu doar filtrează apa, dar și produc apă alcalină ionizată și apă acidă prin electroliză. Aceste ape pot fi folosite pentru diverse scopuri, inclusiv pentru băut, gătit, frumusețe și curățenie.

La ce poti folosi Apa Kangen ?

Pentru băut
Beți Apă Kangen® întreaga zi. Spre deosebire de apa de la robinet, Apa Kangen® nu are un miros neplăcut, are un gust mai ușor și are o aromă dulce plăcută.
Prepararea alimentelor
Legume curate și pește. Îmbunătățește aroma cepelor, broccoli, bambus etc. prin pre-fierberea lor în Apă Kangen®. Folosiți mai puține condimente și sare.
Cafea și ceai
Veți fi surprins de culoarea minunată, gustul și aroma cafelei sau ceaiului preparat cu Apă Kangen®. De asemenea, puteți folosi mai puțină cafea sau ceai și obțineți același gust bogat datorită capacităților de extracție ale apei.
Supe și mâncăruri
Apa Kangen® scoate aroma ingredientelor astfel încât acestea devin moi și suculente. Astfel, mâncarea nu necesită atât de multe condimente, iar sarea în exces poate fi evitată.
Plante
Apa Kangen® poate oferi prospețime și viață plantelor. Apa stimulează germinarea și îmbunătățește formarea semințelor.

Problemele apei folosite în mod obișnuit

Apa de la robinet

Apa de la robinet este o opțiune mai sănătoasă decât sucurile. Însă, au fost găsiți 315 poluanți în apa de la robinet din America din anul 2004, și mai mult de jumătate din acești poluanți nu sunt stipulați în lege și pot exista legal în orice cantitate.

La nivelele curente de comunicare, publicul începe să se îndoiască de calitatea apei de la robinet și se întreabă dacă este sigură pentru băut. Datorită acestor factori, nu e de mirare că cererea pentru Apa Kangen® este în continuă creștere.

Apă îmbuteliată

Apa îmbuteliată nu e neapărat mai sănătoasă decât apa de la robinet, însă, cu toate astea, costă mult mai mult! Deși e asociată cu apa sănătoasă, apa îmbuteliată nu este garantat mai sănătoasă ca apa de la robinet. Adeseori, singura diferență sunt mineralele adăugate care nu au nici un efect benefic dovedit.

Un studiu de patru ani efectuat de Consiliul Apărării Resurselor Naturale arată că 1/3 din apa îmbuteliată testată conține nivele de contaminare care depășesc limitele legale. Apa îmbuteliată poate fi ușor acidă, care poate afecta nivelul de pH al corpului tău. În final, impactul asupra mediului cauzat de producția și aruncarea sticlelor de plastic dăunează ecosistemului.

Apă cu osmoză inversă

Osmoza inversă este un proces de filtrare care poate fi la fel de eficient în zone care nu primesc apă tratată și este de obicei folosită în fabricile de apă îmbuteliată. Problema acestui proces este acela că chimicale periculoase precum pesticidele, erbicidele și clorica sunt mai mici pe plan molecular decât apa și pot trece ușor prin filtru. Osmoza inversă înlătură mineralele naturale și sănătoase din apă. Aceste minerale nu numai că oferă un gust bun, dar au și o funcție vitală în corp. Când lipsesc aceste minerale, apa poate fi nesănătoasă. De asemenea, 2-3 litri de apă sunt pierduți pentru fiecare litru de apă purificată produsă.

Tehnologia Apei Inovative

Prin integrarea celor mai recente cercetări și meșteșugul japonez superior cu cele mai vitale resurse naturale, Enagic® a clădit calea pentru sistemele de generare a Apei Kangen®. Din anul 1974, Enagic® s-a specializat în oferirea unor tehnologii pentru ionizarea apei alcaline ce pot fi folosite la domiciliu. Misiunea noastră este să oferim sănătate adevărată și bunăstare la nivel internațional cu linia noastră de produse la standard Gold.

Enagic® este mândră să fie una din singurele companii de purificare și ionizare a apei care poartă patru certificări din partea Asociației de Calitate a Apei (WQA) – una din cele mai vechi și prestigioase asociații non-profit din lume. WQA a onorat Enagic® cu Sigiliul de Aur, un premiu foarte prestigios care este oferit celor mai serioși și cinstiți producători de apă de băut. Nivelul de excelență, calitate și grijă demonstrate de Enagic® au diferențiat această companie de toți ceilalți producători din lume.

Toți pașii din procesul de producție sunt efectuați de fabrica Enagic®; producția pieselor și ambalarea până la asamblare, testare, inspecție și ambalare finală. Producția completă în cadrul fabricii Enagic® asigură un produs de înaltă calitate.

Corporația Enagic® crede că natura personală a unui model de vânzare direct, cu ajutorul distribuitorilor independenți și muncitori e cea mai bună cale să distribui mesajul despre Apa Kangen®.

Mentenanța Aparatelor

Este necesar să evaluezi aparatul regulat pentru a obține o eficiență maximă.
Pașii importanți pentru mentenanță includ:
· Curățare regulată cu E-Cleaner de două ori pe lună în zonele cu apă dură;

· Curățare profundă o dată pe an;

· Rularea apei de frumusețe pentru 3-5 minute;

· Rularea ciclului de curățare după rularea apei acide și Apei Kangen®.

Garanție

Durata de viata este estimata la 15-20 de ani si garantia standard 5 ani.

Clienții pe primul loc

De la formarea ei, Enagic® a urmărit produsele de cea mai bună calitate și serviciile de primă clasă sub principiul „Clientul pe primul loc”. Conform filozofiei noastre de management, „Adevărata sănătate a lumii”, pornită în aprilie 2009, am dorit să oferim produse care contribuie la sănătatea oamenilor și la mediu. Toți angajații sunt antrenați în tehnologie de primă clasă și sunt talentați la procesul de dezvoltare, producție și furnizare.

Dedicați acestui principiu, menținem o comunicare atentă și precisă cu clienții noștri și oferim produse care contribuie la sănătatea lor.

Competență tehnică și colaborare.

Pentru a obține tehnologie înaltă și competență în folosirea ei, exploatăm puterile colective ale talentelor companiei și abilitatea sa financiară. În acest mod, Grupul Enagic® menține un nivel înalt de calitate și continuă eforturile către o îmbunătățire continuă.

Conformare

Observăm reglementările legale și standardele necesare pentru produsele și serviciile noastre. Asta este posibil prin urmărirea continuă a standardelor etice și a unor noi moduri de gândire.

Mediul

Fără protejarea mediului, oamenii nu pot avea o viață sănătoasă și confortabilă. De aceea este crucial să fim conștienți de mediul înconjurător și să contribuim la păstrarea sa. Pentru acest motiv, Grupul Enagic® a adoptat o filozofie de management, „Sănătate Adevărată pentru Lume” sub care oferim produse care contribuie la sănătatea oamenilor și la îmbunătățirea mediului.

Indicații pentru Mediu și Acțiuni de Siguranță, care se plică tuturor departamentelor noastre, sunt după cum urmează:

1. Lucrăm să securizăm materiale cu un mic impact asupra mediului.

2. Lucrăm să reducem, să refolosim și să reciclăm gunoaiele.

3. Lucrăm să conservăm resursele naturale și să obținem o eficiență în conservarea energiei pentru a preveni încălzirea globală.

4. Noi toți – fiecare angajat și conducerea – studiază legile internaționale, reglementările referitoare la mediu și siguranță.

5. Prin oferirea unei pregătiri aprofundate angajaților noștri, aducem în ochii publicului probleme legate de mediu și siguranță, si în același timp accidentele legate de mediu și muncă pot fi prevenite.

6. Căutăm îmbunătățiri continue, setăm țeluri și obiective ecologice, la care sunt livrate rapoarte regulate.

Cerem ca toți angajații și partenerii noștri de afaceri să înțeleagă și să sprijine indicațiile de mai sus, pe care noi le punem la dispoziția publicului.

– Hironari Ohshiro, CEO Enagic International, Inc®

Istoria companiei Enagic®

Enagic începe vânzările produsului de bază „LeveLuk DX.”

Mai 1987
Ministrul Sănătății și Bunăstării al Japoniei autorizează fabrica Enagic® din Osaka ca producător de echipamente medicale.

Iunie 1974
Operațiunile Sony, precursorul lui Enagic®, începe operațiunile în Okinawa, Japan.

Apă Kangen® | pH 8.5-9.5

Cu un pH de 8.5-9.5, acest tip de apă este perfectă pentru băut și gătit sănătos. Lucrează pentru a restaura starea alcalină a corpului tău, fapt ce optimizează sănătatea.

 

Cum te poate ajuta Apa Kangen® :

·       Dacă simți că îți lipsește energia și voința de a face lucruri, s-ar putea să fie de la lipsa apei în organism.

·       Ai grijă la consumul de ceai negru, cafea, alcool și băuturi carbogazoase. Chiar dacă conțin apă, pot cauza deshidratare.

·       Alergiile, astmul sau durerile de cap și de corp ar putea fi un semnal că ai nevoie de mai multă apă.

·       Apa e cel mai bun diuretic natural. Dacă ai probleme cu retenția de apă, nu uita să bei suficientă apă.

·       Îmbătrânirea ne poate face să simțim mai puțin setea. Dacă simți că te-ai deshidratat mai des cu trecerea timpului, ar putea fi util să iei obiceiul de a bea apă la anumite intervale.

·       Dacă ai prea mult colesterol, s-ar putea să fie și din cauza că nu bei suficientă apă.

·       Stresul poate face organismul să piardă mai multă apă. În perioadele de stres, încearcă să bei mai multă apă.

·       Ai grijă să bei suficientă apă și să faci mișcare regulat, mai ales dacă ai probleme cu tensiunea.

·       Dacă ai dureri care nu trec cu apa, cel mai bine ar fi să mergi la medic.

·       Unele dureri, cum ar fi arsurile la stomac, durerile reumatice, de spate sau de cap, pot fi semne de deshidratare.

·       Îți este greu să mergi? Ai putea avea nevoie de mai multă apă. Celulele nervoase conțin 85% apă, iar pe nervi există mici canale de apă care ajută la funcționarea lor.

·       Încearcă să bei 1-2 pahare de apă și să pui puțină sare pe limbă dacă simți că inima îți bate prea tare și neregulat.

·       Apa poate oferi protecție naturală împotriva acidului gastric.

·       Gura uscată poate fi un semn că organismul tău este deshidratat de ceva timp.

·       A bea apă poate fi o formă naturală de alinare a durerii în multe cazuri. De exemplu, dacă ai un ulcer, 3 pahare de apă pot ameliora durerea în aproximativ 20 de minute.

·       Atunci când bem apă, aceasta este rapid absorbită în intestin, ajutând la hidratarea corpului.

·       Ai mereu constipație? Poate fi o complicație a faptului că nu bei suficientă apă.

·       Durerile cronice din corp care nu sunt cauzate de leziuni sau infecții, sunt semnale pentru deshidratare

·       Deși poate părea ciudat, apa poate fi o metodă eficientă de slăbit. În timp ce dietele pot ajuta pe termen scurt, consumul regulat de apă te ajută să-ți menții greutatea în limita normală.

·       Durerea din corp care nu este cauzată de o rănire sau infecție poate fi un semn al lipsei de apă în organism. Așadar, dacă te doare ceva, ai putea încerca să bei un pahar de apă.

·       Dacă ești o persoană activă și simți că proteinele și enzimele din corp nu-și fac treaba la fel de bine, ar putea fi din cauza lipsei de apă. Încearcă să bei mai multă apă și vezi dacă îți revii.

·       Apa poate avea un efect de vindecare asupra unor afecțiuni. În unele cazuri, poate funcționa ca un medicament natural.

·       Apa poate fi secretul pentru o viață lungă și sănătoasă. Potrivit Dr. F. Batmanghelidj, majoritatea bolilor degenerative pot fi atribuite deshidratării cronice.

·       Dacă te doare spatele, a bea mai multă apă și a face exerciții fizice care relaxează mușchii spatelui poate ajuta.

·       Deși nu ne dăm seama mereu, organismul nostru este format în mare parte din apă. De exemplu, apa este prezentă în cantitate mare în cartilajul articulațiilor și în discul dintre vertebre.

·       Apa poate fi secretul pentru o minte ageră. Deshidratarea cronică a fost legată de apariția bolii Alzheimer.

·       Ai grijă ce bei! Ceaiul negru, cafeaua, alcoolul și băuturile carbogazoase nu înlocuiesc apa naturală, chiar dacă conțin apă.

·       În perioade de stres, consumul adecvat de apă poate ajuta la prevenirea anumitor forme de cancer, cum ar fi cancerul de sân la femei și cel de prostată la bărbați.

·       Apa poate ajuta la protejarea organismului împotriva unor boli ale căror cauze nu sunt încă pe deplin înțelese. Acest lucru include boli degenerative pe care nu le-am putut încă explica pe deplin.

·       Dacă îți este sete, e un semn că trebuie să bei apă. Gura uscată este unul dintre semnalele târzii că organismul tău are nevoie de apă.