Beneficii

Ce poate face pentru tine Apa Kangen® :

·       Dacă simți că îți lipsește energia și voința de a face lucruri, s-ar putea să fie de la lipsa apei în organism.

·       Ai grijă la consumul de ceai negru, cafea, alcool și băuturi carbogazoase. Chiar dacă conțin apă, pot cauza deshidratare.

·       Alergiile, astmul sau durerile de cap și de corp ar putea fi un semnal că ai nevoie de mai multă apă.

·       Apa e cel mai bun diuretic natural. Dacă ai probleme cu retenția de apă, nu uita să bei suficientă apă.

·       Îmbătrânirea ne poate face să simțim mai puțin setea. Dacă simți că te-ai deshidratat mai des cu trecerea timpului, ar putea fi util să iei obiceiul de a bea apă la anumite intervale.

·       Dacă ai prea mult colesterol, s-ar putea să fie și din cauza că nu bei suficientă apă.

·       Stresul poate face organismul să piardă mai multă apă. În perioadele de stres, încearcă să bei mai multă apă.

·       Ai grijă să bei suficientă apă și să faci mișcare regulat, mai ales dacă ai probleme cu tensiunea.

·       Dacă ai dureri cronice, s-ar putea să fie și din cauza că nu bei suficientă apă.

·       Unele dureri, cum ar fi arsurile la stomac, durerile reumatice, de spate sau de cap, pot fi semne de deshidratare.

·       Îți este greu să mergi? Ai putea avea nevoie de mai multă apă. Celulele nervoase conțin 85% apă, iar pe nervi există mici canale de apă care ajută la funcționarea lor.

·       Încearcă să bei 1-2 pahare de apă și să pui foarte puțină sare pe limbă pentru o mai buna dispozitie.

·       Apa poate oferi protecție naturală împotriva acidului gastric in exces.

·       Gura uscată poate fi un semn că organismul tău este deja deshidratat.

·       A bea apă poate fi o formă naturală de alinare a durerii în multe cazuri. 3 pahare de apă pot ameliora durerea în aproximativ 20 de minute.

·       Atunci când bem apă, aceasta este rapid absorbită în intestin, ajutând la hidratarea corpului.

·       Ai mereu constipație? Poate fi o complicație a faptului că nu bei suficientă apă.

·       Durerile cronice din corp care nu sunt cauzate de leziuni sau infecții, sunt semnale pentru deshidratare

·       Deși poate părea ciudat, apa poate fi o metodă eficientă de slăbit. În timp ce dietele pot ajuta pe termen scurt, consumul regulat de apă te ajută să-ți menții greutatea în limita normală.

·       Durerea din corp care nu este cauzată de o rănire sau infecție poate fi un semn al lipsei de apă în organism. Așadar, dacă te doare ceva, ai putea încerca să bei un pahar de apă.

·       Dacă ești o persoană activă și simți că proteinele și enzimele din corp nu-și fac treaba la fel de bine, ar putea fi din cauza lipsei de apă. Încearcă să bei mai multă apă.

·       Apa poate avea un efect de vindecare asupra multor afecțiuni. În unele cazuri, poate funcționa ca un medicament natural.

·       Apa poate fi secretul pentru o viață lungă și sănătoasă. Potrivit Dr. F. Batmanghelidj, majoritatea bolilor degenerative pot fi atribuite si deshidratării cronice.

·       Dacă te doare spatele, a bea mai multă apă și a face exerciții fizice care relaxează mușchii spatelui poate ajuta.

·       Deși nu ne dăm seama mereu, organismul nostru este format în mare parte din apă. De exemplu, apa este prezentă în cantitate mare în cartilajul articulațiilor și în discul dintre vertebre.

·       Apa poate fi secretul pentru o minte ageră. Deshidratarea cronică a fost legată de apariția bolii Alzheimer.

·       Ai grijă ce bei! Alcoolul și băuturile carbogazoase nu înlocuiesc apa naturală, de cele mai multe ori chiar deshidrateaza.

·       În perioade de stres, consumul adecvat de apă poate ajuta la prevenirea multor forme de boli.

·       Apa poate ajuta la protejarea organismului împotriva unor boli ale căror cauze nu sunt încă pe deplin înțelese. Acest lucru include boli degenerative.

·       Bea apa de 7-8 ori pe zi (tinand cont de temperatura ambientala, starea de sanatate si activitatea depusa) chiar daca nu iti este sete. Dacă totusi îți este sete, e un semn că esti deja deshidratat. Gura uscată este unul dintre semnalele târzii că organismul tău are nevoie de apă.


Potrivit experților, schimbările subtile în pH-ul corpului pot afecta starea generală de sănătate, sentimentul de bunăstare, nivelul de oboseală şi durere, greutatea și performanța atletică. Nivelul pH-ului și atenuarea acidului sunt cruciale pentru sănătate și încetinirea procesului de îmbătrânire.

În Japonia, spitalele și clinicile folosesc apă alcalină, purificată, ionizată, restructurată electric, hexagonală – cunoscută sub numele de Apă Kangen® – de mai bine de 30 de ani, pentru tratarea unui număr mare de afecțiuni. 

Conform studiilor științifice revizuite, care au fost ținute în universități respectate și spitale din întreaga lume, băutul Apei Kangen® poate:
       • Ajuta la eliberarea grăsimii în exces și toxinele din corp;
       • Echilibra nivelul de zahăr din sânge, dar și insulina;
       • Echilibra presiunea arterială;
       • Sprijini o funcționare corectă a colonului;
       • Ajuta la elimina infecțiilor tractului urinar;
       • Ușura astmul și alte boli cronice ale tractului respirator;
       • Echilibra procese gastrointestinale anormale;
       • Reduce proliferarea microbilor precum Candida, ciuperci și alți viruși indezirabili;
       • Reduce durerile cronice;
       • Îmbunătăți procesul de vindecare.

Dispozitivul medical folosit în spitalele japoneze pentru a obține rezultatele de mai sus poate fi achiziționat pentru folosire la domiciliu. Așa cum spune Dr. David Carpenter, ND “ Cred că cel mai important lucru pe care o persoană îl poate face pentru sănătatea sa este să bea Apă Kangen®.”

Crește hidratarea
Procesul de ionizare reduce mărimea moleculelor de apă cu două treimi. Moleculele de apă iau o formă hexagonală când sunt ionizate. Moleculele mai mici, hexagonale, pot penetra membranele celulare, îmbunătățind repararea țesuturilor și înlăturarea depunerilor. Astfel, cantitatea de apă rezultată depinde de suprafața electrozilor, dar și de puterea electrică aferentă ionizării.

Echilibrarea pH-ului corpului
Apa Kangen® hexagonală crește pH-ul apei de la robinet prin ionizare sau ruperea moleculei de apă (H20) ce rezultă în ioni (H+ – hidrogen cu încărcare electrică pozitivă), respectiv (OH- – hidroxil cu încărcare electrică negativă), dar și minerale alcaline ionice. Această abundență de ioni crește bicarbonatul din sânge, balansând organismul și neutralizând acizii și toxinele.

Creșterea oxigenării sângelui
Apa Kangen® hexagonală conține ioni de hidroxil (OH-) din abundență, care donează electroni radicalilor liberi de oxigen, rezultând molecule de oxigen. Potrivit experților, băutul Apei Kangen® în mod regulat va crește cantitatea de oxigen dizolvat în sânge. Oxigenul stabil (o moleculă de oxigen non-reactivă cu electroni împerecheați egal – fără încărcătură electrică) ne oferă claritate mentală și este revigorant pentru corp. Potrivit experților, schimbările subtile în pH-ul „mării interioare” a corpului pot afecta starea generală de sănătate, sentimentul de bunăstare, nivelul de oboseală şi durere, greutatea și performanța atletică. Nivelul pH-ului și atenuarea acidului sunt cruciale pentru sănătate și încetinirea procesului de îmbătrânire.

Potențial de Reducere a Oxidării (ORP)

ORP este o măsură a puterii de anti-oxidare și se măsoară în milivolți (mV). Aceasta măsoară prezența electronilor liberi.
Un ORP negativ înseamnă că o substanță poate dona electroni liberi, făcându-l un antioxidant.
Un ORP pozitiv înseamnă că o substanță ia electroni, transformând-o într-un radical liber sau pro-oxidant.
Semnificatia cuvantului Kangen, în limba japoneză, este “Întoarcerea la Origini”.


În SUA, Apa Kangen® este o marcă înregistrată Enagic USA, Inc.®
Pentru a fi numită Apa Kangen®, trebuie să fie alcalină, cu structură hexagonală, pură și să aibă un ORP negativ.

Apa Kangen® este cunoscută și ca apă hexagonală, micro-apă, apă spa, apă ionizată, apă alcalină sau apă vie. Din moment ce forma hexagonală a structurii moleculare pare critică, o vom numi în acest raport Apă Kangen® hexagonală.


• Apa hexagonală Kangen® este folosită în peste o sută de spitale și clinici din Japonia pentru beneficiile sale documentate științific. Este produsă de un dispozitiv medical care este prescris de medicii japonezi pentru folosire la domiciliu.
• Apa hexagonală Kangen® este un „radical gunoier” cu proprietăți anti-oxidante măsurabile care sunt mult mai mari decât orice mâncare sau supliment nutritiv de pe piață. Cercetările arată că Apa hexagonală Kangen® contribuie la repararea lanțurilor ADN vătămate.
• Apa hexagonală Kangen® oferă o metodă de eliminare a toxinelor din corp prin neutralizarea încărcăturii pozitive prin eliberarea din abundenţă de electronii liberi. Toxinele din grăsimi, țesuturi, organe și fluidele limfatice sunt eliminate, rezultând în pierderea grăsimilor.
• Apa hexagonală Kangen® este „apă vie” care hidratează profund celulele. Este absorbită de șase ori mai repede decât apa de la robinet sau cea îmbuteliată pentru că moleculele sunt mai mici și au structuri hexagonale.
• Apa hexagonală Kangen® este bogată în minerale ionice precum calciul. Cercetările au arătat că mărește semnificativ densitatea osoasă.
• Apa hexagonală Kangen® este alcalină – este capabilă să neutralizeze și să balanseze o stare acidă. Aciditatea cronică este cauza de bază pentru multe afecțiuni, inclusiv durerea și inflamația. Corpul absoarbe mineralele alcaline depozitate în oase și țesuturi pentru a atenua starea acidă cauzată de mâncarea ingerată, lichidele băute și stresul din viața de zi cu zi. Apa hexagonală Kangen® ajută corpul să-și mențină calciul, magneziul și potasiul oferind minerale ionice și ioni de hidroxil negativi pentru a atenua acidul în exces.


Cercetările noastre arată că o singură companie, USA, Inc.®, oferă un dispozitiv pentru ionizarea apei la domiciliu care produce Apă Kangen® cu un număr semnificativ de molecule hexagonale. Acest dispozitiv, LeveLuk SD50I, produce câteva feluri diferite de apă pentru consum și uz exterior.

Restructurarea apei prin electroliză

Electroliza este un proces în care electricitatea trece prin electrozi compuși din metale prețioase cu abilitatea de a atrage ioni care sunt conductori de electricitate. Ionii, care sunt prezenți în apă în mod natural, sunt apoi concentrați în formații de ioni cu încărcătură pozitivă și negativă și separați de o membrană. Acest proces restructurează formațiile din apa originală în formațiile hexagonale mai mici care au fie încărcătură pozitivă, fie negativă. Acest lucru creează atât apă alcalină cu pH 8.5 – 9.5 pentru băut, cât și apă ionizată acidă cu pH 4.5 – 5.5 pH .


Apa ionizată acidă este cunoscută și sub numele de apă electro-oxidantă și are caracteristici unice, inclusiv un ORP pozitiv înalt, un pH scăzut și o concentrație mare de cloridă dizolvată și oxigen. Ulcerul de piele infectat cu MRSA (Methycillin Resistant Staphylococcus Aureus) este greu de vindecat, așa că chirurgii plasticieni japonezi folosesc apa electro-oxidantă pentru a trata ulcerul de piele și obțin rezultate excelente.


Deși tehnologia de bază este aceeași de la producător la producător, calitatea, fiabilitatea și consistența producerii de Apă hexagonală Kangen® depinde de doi factori: mărimea sau suprafața plăcilor de electroliză și cantitatea de electricitate folosită pentru efectuarea procesului de electroliză. Deși multe ionizatore de apă produc apă „alcalină”, când e testată în condiții de operare normale, pH-ul și ORP-ul apei produsă de aceste aparate nu sunt consistente datorită folosirii unor componente de calitate inferioară respectiv plăci de electroliză mici și o putere scăzută (prezența formațiilor hexagonale depinde și de mărimea și puterea plăcilor de electroliză).

Căutarea Apei hexagonale Kangen®

Cu câțiva ani în urmă, Dr. David Carpenter, ND a aflat că Apa Kangen® hexagonală, cu pH scăzut, este folosită de cadrele medicale japoneze pentru a trata afecțiunile pielii, inclusiv psoriazis, ulcer diabetic, cangrene și altele. Pacienții lor beau Apă Kangen® alcalină pentru multe afecțiuni. Din moment ce doctorii japonezi au obținut rezultate excelente în Japonia, atunci când Dr. Carpenter a revenit în SUA a început să caute un aparat de ionizare a apei care să producă aceeași apă vindecătoare.
Dr. Carpenter a cumpărat mai multe dispozitive care erau promovate ca fiind producătoare de apă alcalină și anti-oxidantă și le-a testat, oferindu-le pacienților săi apă de băut de la aceste dispozitive. Indiferent de marca cumpărată, pacienții au raportat efecte minime, în cel mai bun caz, asupra sănătății lor. Niciun dispozitiv nu a oferit rezultatele înregistrate în Japonia. A devenit evident că dispozitivele disponibile în SUA nu produceau apă de aceeași calitate ca cea folosită de profesioniștii japonezi.
Conform spuselor Dr. Carpenter, una din principalele diferențe era că apa din dispozitivele americane nu conțineau apă hexagonală. În plus, nici unul dintre dispozitive nu producea apă acidă cu pH 2.5 care era folosită pentru tratarea afecțiunilor dermatologice în Japonia.
Când Enagic® LeveLuk SD501 a devenit disponibil, Dr. Carpenter a determinat că producea apă foarte diferită de cea obținută din dispozitivele folosite anterior și a concluzionat că era datorită procentului mult mai mare de Apă hexagonală Kangen®. “Am început să văd miracole cu pacienții mei,” a afirmat acesta. „Nu mi-a spus niciodată vreun pacient că a observat vreo diferență atunci când au băut apă din celelalte dispozitive. Apa asta era specială. Poate că pe hârtie celelalte dispozitive par egale, dar dovada stă în rezultate,” a concluzionat el.
Când vine vorba de sănătatea ta, merită să investești în ce e mai bun. „Dacă ar trebui să mă operez, aș cheltui oricât pentru a avea cel mai bun chirurg. Costul nu este important pentru mine, ce contează sunt rezultatele” spune el. “Am cheltuit mii de dolari pe dispozitive de ionizare a apei care nu au funcționat, însă SD501 de la Enagic® oferă rezultate.”

Enagic USA® este Standardul de Aur

Așa cum am spus mai devreme, cercetările ne-au făcut să tragem concluzia că Enagic. Inc.®, nu este doar cel mai vechi producător de apă Kangen® hexagonală, dar și cel de top. Iată câteva trăsături unice ale dispozitivului LeveLuk SD501 care îl fac cel mai bun din industrie:
• 5 ani garanție;
• Durată de viață de 15-20 ani;
• Program de mentenanță cuprinzător;
• Sistem de auto-curățare superior;
• Statut de dispozitiv medical aprobat în Japonia;
• Șapte plăci de titan cu strat de platină pentru electroliză;
• Produce Apă Kangen® hexagonală.
Enagic, Inc.® este o companie veche de 30 de ani care folosește tehnologie de ionizare a apei veche de 42 de ani cu efecte dovedite.
Enagic produce singurul dispozitiv de ionizare a apei și tehnologie aprobată oficial, atestată în domeniul sănătății de Ministerul Sănătății Japoniei.
Peste 100 de spitale din Japonia folosesc dispozitivul Enagic®, ceea ce le permite să-și trateze pacienții cu Apă Kangen® hexagonală.
Enagic, Inc®. este singura companie din industria apei care este susținută de Asociația Japoneză pentru Prevenția Bolilor Geriatrice, o asociație cu peste 6500 de doctori și chirurgi. Enagic® domină industria cu peste 400.000 de familii satisfăcute în întreaga lume.
Enagic® deține fabrica unde se creează fiecare piesă componentă a ionizatoarelor de apă. Fiecare dispozitiv este asamblat manual, iar controlul calității lor este cel mai bun din industrie, având sigiliul de aur, simbol al calității în toată lumea. Cel mai bine vândut model de ionizator pentru uz casnic este LeveLuk SD501, compania fiind pe primul loc și la ionizatoarele industriale, dedicate spitalelor sau hotelurilor și restaurantelor.

ADEVĂRATUL COST AL APEI ÎMBUTELIATE

Cât cheltui pe apă îmbuteliată? Ai făcut vreodată calculul? Apa specială care generează rezultate pozitive în vreun domeniu al sănătății se vinde cu aproximativ 2$ sau mai mult pe litru. Dacă consumi necesarul de apă zilnic (3-4 litri pe zi) din această apă, ar costa cam 8-10 $ pe zi de persoană. În 15 ani, (durata de viață a Enagic® LeveLuk SD501), ai cheltui aproximativ $50,000 pe o apă care ți-a promis un anume beneficiu!
Își livrează promisiunea privind beneficiile? Majoritatea mărcilor testate de noi erau ușor acide. Băutul acestei ape va contribui la aciditatea cronică care e cauza multor afecțiuni adulte. Aceste ape măsoară un ORP de +100 sau mai mult, ceea ce înseamnă că sunt o sursă de radicali liberi, nu anti-oxidanți.
Ai putea economisi peste $50,000 dacă deții propria ta fântână a tinereții, care generează cantități nelimitate de Apă Kangen® hexagonală pentru tine, prietenii și familia ta, pentru doar câțiva cenți pe litru.
În plus, dacă îți produci propria Apă Kangen® hexagonală, nu vei mai contribui la deșeurile din mediu care sunt create prin aruncarea sticlelor de plastic!

Enagic® este mândră să fie una din singurele companii de purificare și ionizare a apei care poartă patru certificări din partea Asociației de Calitate a Apei (WQA) – una din cele mai vechi și prestigioase asociații non-profit din lume. WQA a onorat Enagic® cu Sigiliul de Aur, un premiu foarte prestigios care este oferit celor mai serioși și cinstiți producători de apă de băut. Nivelul de excelență, calitate și grijă demonstrate de Enagic® au diferențiat această companie de toți ceilalți producători din lume.

Toți pașii din procesul de producție sunt efectuați de fabrica Enagic®; producția pieselor și ambalare până la asamblare, testare, inspecție și ambalare finală. Producția completă în cadrul fabricii Enagic® asigură un produs de înaltă calitate.

Corporația Enagic® crede că natura personală a unui model de vânzare direct, cu ajutorul distribuitorilor independenți și muncitori e cea mai bună cale să distribui mesajul despre Apa Kangen®.

Adevăruri despre apa îmbuteliată:

• Peste 45 de milioane de sticle de plastic ajung anual la gunoi și 90% ajung în depozitele de deșeuri.
• Peste 250 de milioane de butoaie de ulei sunt folosite anual pentru a produce sticle de plastic.
• Peste 40% din apa îmbuteliată provine dintr-o sursă de apă municipală și este mai contaminată decât apa municipală.
• Aproape toată apa îmbuteliată este acidă.
• Sticlele de plastic pot contamina fluidele cu dioxid, un carcinogen cunoscut.

Folosirea apei de la robinet ca alternativă?
• Apa de la robinet poate conține până la 90 de produse chimice permise.
• Apa de la robinet conține clorină și produse derivate din aceasta, care au fost legate de boli precum cancerul de vezică, de sân și alte forme de cancer.
• Clorina folosită pentru a elimina bacteriile din apa de la robinet omoară și bacteriile sănătoase din corp.

Încetinirea procesului de îmbătrânire

Mâncarea pe care o ingerăm este compusă dintr-un amestec de carbohidrați, proteine și grăsimi. În cea mai simplă formă, mâncarea e alcătuită din carbon, nitrogen, hidrogen și oxigen. Pentru a susține viața, oxidăm sau ardem mâncarea pentru energia și nutrienții săi.
Când mâncarea este arsă pentru a alimenta corpul, rezultatele sunt acidul carbonic, acidul uric, acidul lactic, acizii grași și amoniacul. Majoritatea alimentelor pe care le consumăm precum carnea, painea albă, cafeaua sau produsele de patiserie, produc o cantitate importantă de deșeu acid însă sunt și unele alimente care conțin minerale organice alcaline care ajută, precum spanac-ul, brocoli, uleiul de masline, ceai-ul verde, salatele, care compensează și ajută la neutralizarea deșeurilor acide, atâta timp cât acestea sunt consumate cu regularitate. Deșeurile acide sunt utlerior eliminate prin urină și perspirație după ce sunt dizolvate în sânge.
Potrivit doctorului Susan Lark. MD, următorii factori cresc aciditatea corpului nostru:
• Stresul fizic și psihic care reduce oxigenarea și crește tensiunea musculară ;
• Emoțiile puternice precum furia, frica, ostilitatea sau excitarea, care produc creșterea adrenalinei;
• Exerciții viguroase care produc acid lactic, acid piruvic și CO2;
• Călătoria frecventă cu avionul unde oxigenul este mai scăzut decât CO2 în cabină;
• Medicamentele și vitaminele.
Dacă corpul nu poate neutraliza tot acidul pe care îl produce, ceea ce e din ce în ce mai frecvent pe măsură ce înaintăm în vârstă, se acumulează undeva în corp – adeseori în grăsimi sau sub formă de cristale în articulații și mușchi. Artrita și guta rezultă atunci când acidul uric se precipită din sânge datorită unei acidități prea mari. Băutul Apei Kangen® hexagonale va balansa pH-ul corpului și va dizolva acidul uric în exces. Afecțiunile precum artrita și guta vor dispărea natural.
Mineralele acide precum clorul, fosforul și sulful contribuie la totalitatea rezidurilor acide din organism fiind de altfel și cele mai nocive. Aceste minerale sunt abundente în mâncăruri precum carnea, făinoasele, și sucul acidulat. Fructele și legumele conțin minerale alcaline organice precum calciu, potasiu, magneziu și sodiu. Dieta noastră modernă adeseori duce lipsă de aceste minerale datorită modului în care mâncăm.
Este clar, datorită multor decade de cercetări, că radicalii liberi sunt o cauză majoră a îmbătrânirii. Radicalii liberi oxidează țesutul normal, împiedică funcțiile organelor și viața însăși.
Viața modernă ne expune la un număr ridicat de surse de radicali liberi. Câteva dintre ele sunt:
• Folosirea medicamentelor, drogurilor, tutunului sau alcoolului ;
• Consumarea mâncărurilor procesate sau iradiate, aditivilor alimentari, coloranților artificiali și a conservanților;
• Ingestia sau expunerea la metale grele;
• Consumarea uleiurilor polisaturate, mai ales uleiul vegetal, rânced sau parțial hidrogenat;
• Băutul apei de la robinet nefiltrate și clorinate sau îmbăierea în apă clorinată;
• Stres excesiv prelungit.
Atleții de elită și antrenorii știu că schimbările subtile în pH pot avea efecte profunde asupra sănătății, nivelului de oboseală, durere, greutate și performanță atletică. Mușchii funcționează optim într-o gamă minoră de ph: în odihnă, pH-ul mușchiului este de aproximativ 6.9, în timp ce în tensiunea arterială este de aproximativ 7.4.
Când facem sport, folosirea crescută a glicocenului pentru energie produce acid lactic, acid piruvic și CO2, ceea ce duce la o scădere în pH-ul mușchilor. Cu cât faci sport mai intens, cu atât mai repede mușchii tăi acumuleaza mai mult acid, ceea ce duce la oboseală. Acumularea de acid limitează producția de ATP, molecula de energie, și deranjează activitatea enzimelor care produc energie. Când pH-ul mușchilor scade sub 6.5 aceştia nu mai funcționează.
Folosirea Apei Kangen® hexagonale crește competitivitatea și performanța atleților de top. O dietă care susține alcalinitatea este de asemenea recomandată de nutriționiști. Consumul Apei Kangen® hexagonale ionizate va reduce acumularea de acizi în mușchi, îmbunătățește intensitatea antrenamentelor și timpul de recuperare.
În cartea sa, „The Chemistry of Success: Secrets of Peak Performance”, Susan Lark, MD. vorbește despre rolul balanței acid/alcalin în performanță și sănătate. Urmează evaluarea ei cu privire la Apa Kangen® hexagonală (pe care o numește apă alcalină):
“Beneficiile apei alcaline, creată prin electroliză, depășește detașat abilitatea sa de a crește ușor pH-ul celulelor și a țesuturilor și neutralizarea acizilor. Pentru că apa alcalină a câștigat un număr semnificativ de electroni liberi prin procesul de electroliză, poate dona acești electroni către radicalii liberi de oxigen din corp, devenind astfel un super antioxidant.”
Mai afirmă că un alt beneficiu semnificativ al acestui proces este că marimea moleculei apei alcaline este redusă cu aproximativ 50% față de apa de la robinet. “Asta permite apei alcaline să fie mai ușor absorbită de corp, astfel crescând abilitatea de hidratare a apei și abilitatea de a duce ionii negativi și efectul alcalin în toate celulele din corp.”

Fiziologia Apei Kangen®

Apa Kangen® hexagonală are câteva proprietăți importante, inclusiv:
• Tensiune de suprafață scăzută;
• Mărime moleculară redusă și formă hexagonală;
• Potențial de reducere a oxidării negativ (ORP);
• pH alcalin de la ioni de hidroxil și minerale alcaline ionice;
• Abilitatea de a livra bicarbonați sângelui.
Conform multor experți, cea mai importantă funcție a Apei Kangen® hexagonale este cea de creștere a bicarbonaților în sânge. Pe măsură ce îmbătrânim, pierdem bicarbonați, care blochează sau neutralizează acizii.
Când spunem că ne alcalinizăm corpul, nu ne referim neapărat la faptul că creștem pH salivei sau urinei. Alcalinizarea corpului se referă la creșterea cantității de blocanți ai bicarbonatului disponibili pentru fluidele interstițiale care înconjoară celulele – „marea interioară”. PH-ul din sânge nu se schimbă, ci abilitatea corpului nostru de a neutraliza acidul.
Stomacul își menține un pH de 4.0 atunci când nu ingerezi mâncare. Când bem Apă Kangen® cu pH ridicat, pH-ul apei scade când ajunge în stomac și pH-ul stomacului crește ca rezultat. Când pH-ul stomacului crește peste 4.5, stomacul va elibera mai mult acid hidroclorin pentru a reduce pH-ul sub 4.0.
Apa, dioxidul de carbon și clorura de sodiu (sarea de masă) produc acid hidrocloric și bicarbonat de sodiu. Acidul hidrocloric ajunge în stomac iar bicarbonatul de sodiu ajunge în sânge.
Oamenii care locuiesc sau lucrează într-un mediu foarte poluat au mai puțini bicarbonați în sânge decât oamenii care lucrează într-un mediu curat. Stilul nostru de viață stresant creează mai mult acid, care duce la folosirea bicarbonaților. Dieta americană standard contribuie și ea la încărcătura acidică a corpului.
Medicina convențională consideră că reducerea bicarbonaților din sânge este inevitabilă odată cu îmbătrânirea. Dacă ne putem modifica dieta și stilul de viață pentru a înlocui bicarbonații din sânge, poate putem încetini procesul de îmbătrânire.
Apa Kangen® ar trebui să fie consumată pe stomacul gol, cu 5-10 minute înainte de masă, din moment ce acidul hidrocloric este necesar pentru digerarea proteinelor. Când este gol, ph-ul stomacului poate fi scăzut, însă cantitatea de acid hidroclorin din acesta e mică, de aceea, băutul Apei Kangen® cu pH 9.5 pH va crește pH-ul stomacului la un nivel relativ înalt. Apoi stomacul produce natural mai mult acid hidrocloric pentru a aduce pH-ul la nivel normal, care are ca efect o cantitate mai mare de bicarbonați în sânge.
Apa Kangen® va trece în intestine imediat, din moment ce nu există mâncare în stomac care trebuie digerată. Când se întâmplă asta, sângele va absorbi Apa Kangen® din intestin. Dacă Apa Kangen® este introdusă direct în sânge din intestin, blocanți de acid (acidul carbonic, H2C03) vor interacționa cu Apa Kangen® pentru a scădea nivelul de pH din sânge și blocantul va deveni blocant alcalin.
Apa Kangen® ar trebui să fie consumată imediat ce e produsă pentru a profita de formațiile hexagonale, ORP-ul înalt negativ și prezența ionilor de hidroxil liberi.
Datorită abilității de a crește absorbția a orice ingerăm, nu folosiți Apă Kangen® pentru luarea medicamentelor.

Dieta, stilul de viață și pH-ul

Dieta noastră s-a schimbat drastic într-un timp scurt. Dieta unei persoane obișnuite conține cu preponderență mâncăruri acide precum: carne, produse din lapte, unele fructe, nuci, zahăr rafinat, îndulcitori din porumb, îndulcitori artificiali, ciocolată, produse rafinate, bere, vin, cafea și ceai negru. Dieta și sucurile obișnuite sunt probabil cele mai acide mâncăruri consumate de oameni, cu un pH de 2.5. Majoritatea oamenilor nu au suficiente rezerve alcaline pentru a anula sau neutraliza resturile acide produse prin consumarea Dietei Americane Standard – cunoscută și ca DAS – compusă în principal din aceste mâncăruri.
Mâncărurile mai puțin acide sunt: legumele, amidonul, peștele, ouăle și anumite fructe. Experții recomandă ca 80% din dieta noastră să fie formată din fructe și legume proaspete, organice, crude dacă este posibil. Alunele înmuiate sunt de asemenea o mâncare alcalinizantă, iar sparanghelul este leguma cea mai alcalinizantă.
Dacă consumi carne, asigură-te că se încadrează în procentul de 20% din consumul tău rezervat pentru mâncarea acidă. Limitează-ți porțiile la maxim 100g de carne de pui, carne roșie organică sau pește curat, fără urme de mercur. Evitați produsele din lapte și cărnurile grase, limitează-ți cantitatea de gluten și evită băuturile acide precum sucul, băuturile sportive, cafeaua, ceaiul, berea, vinul sau alcoolul. Și bea suficientă apă Kangen hexagonală!
Acidul se acumulează în corpul nostru în timp. S-ar putea să nu observăm la 20 – 30 de ani, dar când trecem de 40 de ani începem să arătăm simptomele unui dezechilibru acid – probleme digestive, dureri de cap, obezitate, dureri de oase, probleme de eliminare, crampe musculare și durere, probleme cardiace, tensiune arterială crescută, diabet, artrită și altele.

Începe obiceiurile bune din timp

“Prevalența mâncărurilor acide în dieta americană tipică este atât de copleșitoare încât copiii noștri încep să sufere efectele încă de la naștere,” spune Dr. Susan Lark. MD.” Un raport recent de la Centrul pentru Controlul Bolilor spune că aproape 300,000 de copii din SUA au o formă de artrită, care anterior era o boală a bătrâneții.”
Copilăria este perioada perfectă pentru a începe să bei Apă Kangen® hexagonală, mai ales dacă înlocuiește băuturile energizante, sucurile sau sucurile îndulcite. Învață-ți copiii să bea Apă Kangen® hexagonală și oferă-le darul unei vieți sănătoase.

Acumulare acidă și stres

Acidul este generat din trei surse – mâncare, poluare și stres. Din acestea trei, stresul este cea mai mare problemă. O fluctuație de adrenalină – produsă ca răspuns la un stimul „luptă sau fugi” – poate nega beneficiile unei diete alcaline. Deci managementul stresului dar și cel al dietei este esențial pentru menținerea unui corp alcalin.
Lucrăm între 40 și 50 de ore pe săptămână cu stimuli constanți și fără pauze pentru a ne calma. Consumăm fast food și cafea pentru doze scurte de energie artificială ca să trecem de ziua de muncă. Apoi venim acasă la stresul familiei, treburile din casă și obligațiile financiare pe care nu le putem achita. Nu ne relaxăm cu adevărat niciodată ca să le putem da corpurilor noastre o șansă să neutralizeze tot acidul pe care l-am produs prin stres și prin ingerarea mâncărurilor acide.

Apa ionizată are aceleași caracteristici cu mâncarea crudă:

  • O abundență de electroni liberi;
  • pH alcalin;
  • Un ORP negativ – proprietăți anti-oxidante;
  • Efect de hidratare și detoxifiere;
  • Sursă de minerale organice ionice.

Apă Kangen® hexagonală: Un nou aliat în tratamentul diabetului

Diabetul este o cauză de deces frecventă și devine o epidemie globală. Până în anul 2025, diabetul va afecta 300 milioane de oameni și va fi unul din criminalii majori, conform Asociației Americane de Diabet. Majoritatea oamenilor nici nu știu că îl au – este cunoscut sub numele de „Criminalul Tăcut”. Diabetul netratat poate duce câteodată la daune fatale țesuturilor, organelor și vaselor de sânge. Boala afectează acum și oameni mai tineri, de 20 – 30 de ani. Diabetul netratat sau prost controlat poate duce la ulcer, cangrenă, amputarea membrelor, pierderea vederii și blocaj renal, printre alte probleme.

Apa acidă neutralizeaza 99.99% din micro-organisme

Conform unui documentar difuzat de Televiziunea Publică Japoneză, în ultimii zece ani, doctorii japonezi au găsit un tratament eficient pentru diabet și efectele sale devastatoare. Cercetările și experiențele clinice în tratarea pacienților arată că tratarea ulcerului diabetic cu Apă Kangen® hexagonală restructurată este o alternativă eficientă pentru amputare. Apa Kangen® hexagonală este acum folosită cu mult succes pentru vindecare în spitalele din Japonia și Rusia.

Sunt numeroase centre de testare în Japonia care au documentat îmbunătățiri în ulcerul diabetic folosind Apa Kangen® hexagonală (pH 8.5 – 9.5) și echivalentul său, apa acidă (2.5 pH).

Tratamentul folosește un proces în două părți. Mai întâi, pacienții înmuiau zonele afectate în apă acidă cu încărcătură pozitivă cu pH 2.5 pH (+llOOmV), care conține acizi carbonici, cloridă, acid sulfuric și nitric. În plus, consumau cantități prescrise de Apă Kangen® având molecula de apă de formă hexagonală 9 – 9.5 pH care are un ORP măsurabil de cel puțin -250 mV, oferind suficienți electroni liberi pentru a eradica radicalii liberi vătămători.

În timp, consumarea regulată a Apei Kangen® ionizată poate reduce necesarul de insulină cu 30 – 50% conform studiilor documentate și experiențelor clinice din Japonia.

Cercetătorul Mu Shik Jhon. PhD a propus un mecanism pentru acest efect. Analiza de rezonanță magnetică nucleară indică faptul că mediul din jurul ţesuturilor canceroase și diabetice e mai puțin structurat iar apa înconjurătoare se poate mișca mai liber decât apa din jurul țesuturilor normale. „Cancerul și diabetul au o trăsătură comună” scrie în cartea sa The Water Puzzle, „distrugerea structurii apei de la nivel celular.”

Când structura hexagonală a apei din apropierea celulelor este compromisă, celulele sunt mai vulnerabile la stimulii externi și sunt mai slabe și mai predispuse la mutații genetice. Cercetările sugerează acum că îmbunătățirea mediului apei la nivel celular poate aduce celulele canceroase sau diabetice la o stare normală. Când indivizii consumă apă hexagonală, mediul celular se îmbunătățește, contribuind la o sănătate mai bună. Sunt numeroase rapoarte care indică faptul că apa hexagonală a oprit progresia cancerului sau diabetului.”

Pentru a obține un balans, mulți medici recomandă consumarea unui mix de 80/20 de mâncăruri alcaline și acide. Mâncărurile alcaline sunt formate din fructe și legume proaspete, preferabil organice și reprezintă tipic 80% dintr-o dietă vegetariană. Dieta americană standard e formată din mâncăruri și băuturi foarte acide. Efectul asupra corpurilor noastre este format din modul în care mâncăm, amestecând amidonul concentrat și proteinele, adăugând zahăr și mâncăruri sărate la ingestia obișnuită. Trecerea unui corp acid la unul alcalin e dificilă, dacă nu imposibilă, doar prin schimbarea dietei, cu excepția cazului în care ești extrem de disciplinat și dedicat, poate motivat de o boală care îți amenință viața, precum cancerul.

Și mai mult, cu excepția cazului în care cumperi întotdeauna fructe și legume organice, vei înghiți o catitate mare de pesticide, erbicide, fungicide și alte reziduuri de chimicale dacă consumi o dietă din legume crude. Și indiferent de cât de sănătoasă poate fi o asemenea dietă, majoritatea oamenilor nu o vor urma. Băutul Apei Kangen® hexagonale făcută din propriul tău robinet oferă o cale simplă de a muta balansul acid-alcalin al corpului tău. Apa Kangen® eliberează oxigen stabil și electroni negativi care sunt anti-oxidanții naturali ai „Mamei Natură”.

Bea un pahar de apă când te trezești și unul cu 5 – 10 minute înainte de masă. Adu o sticlă la muncă sau la școală. Este recomandat să începi cu un pH de 8.5 timp de două săptămâni, apoi să crești la un pH 9.0 pentru două săptămâni înainte să te stabilizezi la un pH de 9.5.

Dacă poți să bei Apă Kangen® hexagonală ionizată în timp ce ții o dietă sănătoasă, eviți factori care cresc aciditatea și încorporezi activități precum meditația sau rugăciunea în viața ta, corpul tău își va găsi echilibrul. Un corp echilibrat se poate vindeca.

Dr. Theodore Baroody, autorul al „Alkalize or Die”, pune problema așa; “Prea multă aciditate în corp este ca și când ai avea prea puțin ulei la mașină. Se oprește pur și simplu într-o după amiază de duminică. Și atunci ești blocat. Corpul tău face același lucru.”

Aciditatea crescută accelereaza procesul de imbătrânire

Corpul va face orice ca să-și mențină pH-ul din sânge la 7.36 fiindcă, dacă scade la 7 pH, poate cauza o stare de comă și chiar moarte. Din cauza scării logaritmice a pH-ului, această schimbare aparent mică reprezintă o stare de 4 ori mai acidă. Astfel, sângele variază foarte puțin de la pH-ul potrivit. Pentru a menține abilitatea de a bloca acidul din sânge, corpul apelează la rezervele de minerale din organe și oase – corpul își va vătăma organele înainte să lase ca pH-ul sângelui să devină acid. Asta poate explica de ce o aciditate crescută e legată de o rezistență scăzută la răceli, gripă și afecțiuni respiratorii și gastrointestinale.
Fiindcă băutul Apei Kangen® hexagonale are multe efecte asupra metabolismului, nu e surprinzător să auzi că oamenii se simt mai bine fizic și emoțional.

Adevăratul cost al ionizatoarelor de apă

Oamenii întreabă adesea de ce ar trebui să cheltuie chiar și 4.000 de dolari pe un dispozitiv de Apă Kangen® hexagonală când pot cumpăra ionizatoare de apă cu un preț mult mai mic. Adevărul este că ionizatoarele de apă care au un preț mai mic decât Enagic® LeveLuk SD501, costă mult mai mult pe durata vieții aparatului și nu fac aceeași Apă Kangen® hexagonală.

Cea mai scumpă componentă a oricărui dispozitiv de ionizare a apei sunt plăcuțele de electroliză care sunt făcute din metale prețioase precum platină și titan. (Platina costă 1.500 dolari o uncie.) Aparatele de ionizare mai ieftine folosesc sârmă placată cu platină, în timp ce Enagic® folosește plăcuțe din titan și placate cu platină, cu o suprafață de aproape 5 ori mai mare.

Spre exemplu, unul din aparatele cu preț mai mare al competitorilor costă 1.400 dolari. Suprafața plăcuței lor făcută din sârmă este de 56 de inchi. Un aparat Enagic® SD501 are 245 inchi de plăcuțe solide (nu din plasă) din titan care sunt placate cu platină. Dacă împarți suprafața la costul dispozitivului, competitorii cer 25 dolari per inch pătrat pentru sârmă placată cu platină vs. 16 dolari per inch pătrat pentru plăcuțe solide folosite în aparatul Enagic®.

Unul din factorii care reduc eficiența oricărui dispozitiv de ionizare a apei este atunci când plăcuțele de electroliză se încălzesc. Plăcuțele mici se încălzesc mai repede decât cele mai mari. Asta face ca alcalinitatea să scadă rapid în dispozitive cu plăcuțe mici și afectează abilitatea aparatului de a crea formații hexagonale. „Alcalinitatea apei produse de SD501 scade doar cu 15% după o oră de uz continuu, comparativ cu minutele din dispozitivele competitorilor”.

SD50I folosește 230 wați de electricitate vs. 80 wați din mașina celui mai apropiat competitor. Din moment ce electricitatea este puterea care împarte molecula apei și produce formațiile hexagonale dezirabile, mai multă putere este clar mai bună. Alți producători nu pot livra această putere fiindcă plăcuțele sunt prea mici și se supraîncălzesc.

Garanție și Service

Enagic® LeveLuk SD501 are o garanție de cinci ani, superioară comparativ cu cea a altor dispozitive similare de pe piață. La Enagic®, dacă dispozitivul tău are nevoie de reparaţii, primeşti un aparat in schimb, inainte sa îți trimiți dispozitivu propriu la centru de service.
Componentele din LeveLuk SD501 sunt identice cu cele ale Super SD501, care este dispozitiv de uz industrial.
Componentele Enagic® sunt proiectate astfel încât să poată fi dezmembrate la nevoie. Componentele altor dispozitive sunt sigilate, astfel fiind necesar să înlocuiești componentele cu un cost de aproximativ 700 dolari. Aparatele multor competitori nu sunt create pentru a produce apă acidă și nu fac Apă Kangen®. SD501 va produce aproximativ de trei ori volumul de apă pe care alții îl vor produce în aceeași perioadă de timp, iar filtrul SD50I durează aproximativ 11.000 litrii.
Notă: Nici un alt producător nu are dreptul de a folosi termenul „Apă Kangen”® în SUA, însă mulți o fac. Este important să știi că numai Enagic® produce Apă Kangen® hexagonală, alții produc apă ionizată cu diverse grade de alcalinitate, ORP negativ și formații de apă hexagonale.

Certificat de fabricatie la standard medical

Enagic® SD50I este clasificat ca dispozitiv medical în Japonia, în timp ce dispozitivele competitorilor sunt vândute ca aparate electrocasnice, precum o mașină de făcut pâine sau un mixer. În Japonia, aparatul SD50I poate fi prescris de un doctor ca dispozitiv medical și este vândut ca Dispozitiv de Generare Apă Kangen®.

Enagic USA, Inc.® a intrat pe piața din SUA în 2003. LeveLuk SD50I este aprobat de Ministerul Japonez, a câștigat un premiu din partea Universității International Earth și un premiu din partea unui grup prestigios de doctori și oameni de știință ca fiind SINGURUL sistem de tratare a apei pentru a preveni bolile adulte.

Apă Kangen® hexagonală: Mai mult decât alcalină
Cinci tipuri de apă care iți fac corpul, viața și mediul frumoase:
• Apă Kangen® hexagonală;
• 8.5 pH;
• 9.0 pH:
• 9.5 pH:
• Apă de băut neutra 7.0 pH;
• Apă de frumusețe ușor acidă 5.5 pH;
• Apă sanitară puternic acidă 2.5 pH;
• Apă Kangen® puternic alcalina 11.5 pH.

Apa Kangen® cu molecula de apă de formă hexagonală (pH S.5 – 9.5) este principalul motiv pentru care oamenii cumpără un aparat de ionizare a apei.
Proprietățile Apei Kangen® hexagonale sunt discutate în acest raport iar consumarea ei este recomandată de numeroși specialiști din domeniul sănătății.
Apa de băut curată (pH 7.0) oferă o apă cu un gust grozav care a trecut printr-un filtru care înlătură nu doar clorina dar și plumbul, rugina și alte impurități, însă mineralele naturale rămân intacte.
Apa de frumusețe ușor acidă (pH 5.5 egal cu ph-ul pielii) oferă calități de curățare și astringente care face ca pielea să fie moale, catifelata hidratând și curățind pielea în același timp.
Este ideală pentru pielea sensibilă și probleme precum psoriazis, iritații, eczeme și piele uscată.
Apa Sanitară Puternic Acidă (pH 2.5) are proprietăți excelente de curățare și dezinfectare care pot preveni intoxicația alimentară. Omoară HIV și alți viruși, stafilococi (MRSA), strep, Candida, ciuperci, E. coli, salmonella și mulți alți patogeni într-un timp de 30 de secunde până la un minut.
Apa Kangen® Puternică (11.5 pH) poate dizolva substanțe pe bază de ulei sau diverse substanțe similare. Cu un pH mai mare de 11.0 emulsifiază uleiul, curăță obiecte uleioase, înlătură reziduurile de pesticid de pe produse și infuzează legumele cu ioni negativi care blochează degenerarea.

Sănătatea colonului se îmbunătățește cu Apa Kangen® hexagonală
Obezitatea este o adaptare revoluționară. Printre cele mai cercetate și documentate efecte ale Apei Kangen® este impactul pe care îl are asupra funcțiilor gastrointestinale. Conform Dr. Hiromi Shinya, MD, “Ești ceea ce mănânci.” Dr. Shinya a creat o unealtă medicală pentru înlăturarea polipilor colonului fără chirurgie. Este renumit în toată lumea pentru procedurile gastrointestinale și a examinat mai mult de 300.000 de stomacuri și intestine efectuând aproape 100.000 proceduri.
Dr. Shinya recomandă folosirea Apei Kangen® pacienților săi și a obținut rezultate extraordinare așa cum e demonstrat în imaginile colonoscopice înainte și după utilizare.
Pe lângă Apa Kangen®, Dr. Shinya recomandă împărțirea mâncărurilor în 90% fructe și legume și 10% proteină. Recomandările sale specifice sunt:
• Cereale și tărâțe;
• Mai multe legume;
• Mai mult pește, mai puțină altă carne;
• Mâncare crudă;
• Evitați mâncarea oxidată;
• Mâncați alimente fermentate;
• Evitați laptele și produsele din lapte.

Aveți suficiente motive de a vă cumpăra propriul aparat de Apă Kangen® ca să puteți începe să beți Apă Kangen® hexagonală zilnic şi veți economisi bani în mai multe moduri:
• Economisiți bani pe apă îmbuteliată;
• Elimină impactul sticlelor de plastic asupra mediului;
• Economisiți bani prin folosirea diminuată de produse chimice de curățare, respectiv reduceți impactul poluării asupra mediului;
• Economisiți mii de dolari cu o sănătate mai bună și bunăstare pentru dumneavoastră și familie;
• Economisiți bani pentru că folosiți mai puțini suplimente nutriționale și medicamente.
Ionizatoarele de Apa Kangen® sunt disponibile doar prin Distribuitorii Autorizati Kangen. Când cumperi un dispozitiv Enagic® – Kangen®, mai ai un beneficiu pe care nu îl primești altundeva şi anume te califici automat pentru un comision atunci când recomanzi Apa Kangen® altcuiva și aceștia cumpără un dispozitiv de la Compania Enagic®.
Sunt necesare doar 8 până la 10 referințe care să rezulte într-o achiziție de ionizatoare de Apa Kangen® pentru a recupera investiția în aparatul personal. Ce poate fi mai bine decât să creezi un venit suplimentar prin promovarea sănătății? Vreau sa te ajut!