LEVELUK JR IV

Celula electrolitica este echipata cu 4 (patru) electrozi, care sunt grupati in mod compact.
Acest echipament produce o cantitate importanta de apa electrolizata, care are valori ale ORP intre -600mV si – 400mV (in functie de calitatea apei sursa) si care aduce un plus de efecte benefice. Apa Kangen®, contine multi ioni de hidroxil (OH-) (ca si ionii de calciu) produsi prin electroliza si ioni de hidrogen (H+). Aceasta depinde de tipul de Apa Kangen® selectat pentru a fi produs si al apei originale utilizate.

Echipat cu rezervor de accelerare al electrolizei, Strong Acidic Water si Strong Kangen Water sunt produse constant si continuu.
Rezervorul pentru accelerarea electrolizei va usureaza operatia de adaugare a solutiei de accelerare a electrolizei, solutie care este necesara pentru obtinerea de Apa Strong Acida si Apa Strong KangenTM. Aceasta permite producerea acestui tip de apa constant si continuu ceea ce are un efect excelent. Un tub de 44 ml de lichid accelerator produce 30 litri de Apa Strong Acid in circa 30 minute. (Aceste valori depind si de calitatea apei de la robinet).

Veti fi anuntati printr-un ecran cu cristale lichide LCD. Usor de folosit panoul este bazat pe tehnologia one-touch.
Panoul LCD va informeaza despre tipul de apa produsa (Kangen Water®, Acidic Water, Strong Acidic Water*, sau Clean Water) si alte informatii necesare. Este foarte usor de operat, deorece este nevoie sa atingeti numai un buton pentru a deschide sau a inchide aparatul, sau pentru a modifica in sus sau in jos tipul de apa pe care doriti sa il obtineti.
*Cand apasati butonul pentru Strong Acidic Water, furtunul secundar va elibera Strong Acidic Water, iar furtunul flexibil va elibera Strong Kangen Water in acelasi timp.