Filtru HG-N KANGEN ENAGIC Leveluk Junior II, Leveluk SD501/ Platinum

În noi eforturi inovatoare, Enagic a produs un filtru nou, care nu poate fi duplicat și nici înmulțit. Din păcate, concurenții noștri consideră că, din moment ce reduc prețul la filtrele de imitație, acestea pot reduce și calitatea. Aici, la Enagic, ne pasă de clienții noștri și dorim să rămâneți purificați, în special, păstrându-vă mulțumit de Enagic.

Lucrurile pe care clienții nu le dau seama când achiziționează un knock-off sunt că nu există comisioane generate, adezivul este la fel de ieftin ca produsul care face ca filtrul să izbucnească în generator și, cel mai important, filtrul unui concurent ieftin îți va invalida garanția. cu Enagic.

VĂ RUGĂM SĂ REȚINEȚI:

Vă rugăm să verificați filtrul dvs. curent înainte de a efectua comenzi. Deschideți ușa Filtru pentru a verifica dacă aveți un filtru HG-N și nu un filtru de înaltă calitate. Consultați imaginea de mai sus pentru referință. Dacă Filtrul dvs. nu se potrivește cu imaginea, este posibil să fie nevoie să comandați un filtru de înaltă calitate.

Nu pierdeți timpul, obțineți acum noul dvs. filtru HG-N!

Contact Kangen®

Va rugam sa ne furnizati datele dumneavoastra de contact si unul din reprezentantii nostri de vanzari va va contacta curand sau ne puteti contacta prin E-mail sau telefon: