EmGuarde

“*Ce este radiația electromagnetică?*

Radiațiile electromagnetice sunt un tip de radiație care include unde radio, microunde, radiații infraroșii, lumină vizibilă, radiații ultraviolete, raze X și raze gamma. Acestea se propagă prin spațiu sub formă de unde și particule.

Dispozitivele electronice și echipamentele de telecomunicații emit un tip de radiație electromagnetică numită câmp electromagnetic (EMF). Expunerea prelungită la EMF poate avea efecte negative asupra sănătății umane, cum ar fi durerile de cap, insomniile și oboseala cronică.

*Funcții și caracteristici*

– Reduce radiația electromagnetică cu peste 95%
– Îmbunătățește microcirculația sângelui
– A fost testat și certificat de diverse organizații internaționale

*Utilizarea la copii*

Când copiii utilizează dispozitive electronice, radiațiile electromagnetice penetrează corpul lor mai adânc decât în cazul adulților, ceea ce poate duce la riscuri sporite pentru sănătatea lor. Este important să se utilizeze dispozitive care reduc expunerea la EMF pentru a proteja sănătatea copiilor.

*Studii și cercetări*

– Dr. Magda Havas, specialist în toxicologia mediului și biologia electromagnetică, a efectuat cercetări ample privind efectele radiațiilor electromagnetice asupra sănătății umane.
– S-au observat modificări ale structurii sângelui în urma expunerii la EMF, inclusiv agregarea eritrocitelor și scăderea oxigenării țesuturilor.

*Efectele expunerii pe termen lung*

– Durerea cronică și inflamația
– Insomnia și tulburările de somn
– Oboseala cronică și scăderea energiei
– Probleme de concentrare și memorie

*Specificații tehnice*

– Model: P130/P131
– Tensiune: 110-240V, 50-60Hz
– Putere: 11W
– Curent: 4.5mA
– Dimensiuni: 195mm x 195mm x 66mm

*Certificări și premii*

Dispozitivul a fost certificat de diverse organizații și a câștigat multiple premii internaționale pentru inovație și siguranță. A fost testat de CBC Shenzhen Electronic Product Testing Co., Ltd.

Website: www.terapiekangen.ro